Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρή χώρα (όπως η Βρετανία)

Παρά το κενό εξουσίας που βιώνει η Βρετανία, αποδεικνύει περίτρανα ότι το σύστημα δουλεύει και κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το κύρος της χώρας.

… Καρατομώντας με συνοπτικές διαδικασίες σε μικρό χρονικό διάστημα δύο πρωθυπουργούς που αμφότεροι με τη συμπεριφορά τους και τις πολιτικές τους ευτέλισαν και διαπόμπευσαν τη χώρα.

Συμπεριφορές και πολιτικές, οι οποίες μπροστά στα ανοσιουργήματα του… παραλίγο Μωυσή φαντάζουν πταισματάκια.

Τον μεν Μπόρις τον… έφαγαν επειδή ψευδόταν ασύστολα για τα κορονοπάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία, τη δε Λιζ επειδή με την άφρονα συνοδευόμενη με κωλοτούμπες πολιτική της κλόνισε την οικονομική σταθερότητα της Βρετανίας.

Στην Ελλάδα ωστόσο όπου ο Κυριάκος κυριολεκτικά έχει μετατρέψει τη χώρα σε φέουδό του υποθηκεύοντας το μέλλον της με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτικών συμφερόντων της Αγίας Οικογένειας και των λοιπών συνδαιτυμόνων του μητσοτακικού καθεστώτος, δεν ανοίγει ρουθούνι.

Απλώς, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τόσο οι εσωκομματικοί όσο και οι αντιπολιτευτικοί που ναι μεν δεν είναι τόσο φαύλοι αλλά επί της ουσίας διακατέχονται από την ίδια πολιτική νοοτροπία, περιμένουν πότε θα πέσει για να αναλάβουν τα ηνία της δύσμοιρης πατρίδας συνεχίζοντας άπτωτοι στον δρόμο του τέλματος δίχως τελειωμό.

Κοινώς, δεν είμαστε σοβαρή χώρα.

Εννοείται ότι δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα.

Το αυτονόητο επισημαίνουμε.

Μπας και αφυπνιστεί επιτέλους αυτός ο δόλιος ο λαός και πράξει τα δέοντα.

Διότι αν δεν το έχει αντιληφθεί αυτός συντηρεί με το αίμα του και τον ίδρωτα του, κάθε Μητσοτάκη και λοιπούς παρατρεχάμενους, κολαούζους, αυλικούς, λακέδες κ.ο.κ.,  οι οποίοι πίνουν στην υγειά της αφέλειάς του υποδυόμενοι τους μεγάλους τιμονιέρηδες.

Αυτός ήταν ο χορηγός της ασυδοσίας επί κορονοκρίσης.

Αυτός είναι ο χορηγός του πλιάτσικου των νταβατζήδων της ενέργειας και της ακρίβειας.

Αυτός είναι ο χορηγός του εξοπλιστικού γλεντιού και της στημένης κόντρας Μητσοτάκη – Ερντογάν, με τα συμφραζόμενα να προεξοφλούν ότι θα λήξει στις Πρέσπες του Αιγαίου υπό τον ζυγό της αμερικανικής διαιτησίας.

Οι εκλογές πλησιάζουν…

Άραγε θα ξυπνήσει, ή θα συνεχίσει να χορηγεί τη λεηλασία της Ελλάδας, παίρνοντας για αντάλλαγμα κουπόνια ελεημοσύνης και εξανδραποδισμού;

Του Όφι Ιοβόλου

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.