Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Διασυρμός Ανδρουλάκη από το ίδιο του το κόμμα!

Οι βουλευτές του ενέκριναν παράνομη παρακολούθηση, ενώ ο ίδιος κλαίγεται στα κανάλια!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δυστυχώς ήρθε αντιμέτωπος ίσως με τον μεγαλύτερο δημόσιο εξευτελισμό στον οποίο έχει υποβληθεί αρχηγός κόμματος στην μεταπολίτευση.

Την ίδια ακριβώς ώρα που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει όπου βρεθεί και όπου σταθεί την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είτε μέσω της ΕΥΠ είτε μέσω του παράνομου λογισμικού, οι βουλευτές του «νομιμοποίησαν» την παράνομη υποκλοπή του Ισραηλινού Μιωνή εις βάρος πολιτικών, που μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν από το «παρακράτος Μητσοτάκη» το οποίο καταγγέλει ο Ανδρουλάκης!

Οι συγκεκριμένες παράνομες υποκλοπές αποτελούν πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας προϊόν εγκλήματος καθότι αποδείχτηκε σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο ότι δεν εξυπηρετούσαν κανένα «δημόσιο συμφέρον»! Για τις συγκεκριμένες ενέργειες μάλιστα, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση στον Άρειο Πάγο με την βαρύτατη κατηγορία της κατασκοπείας, ενώ η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ολομέλεια λοιπόν αποφάσισε χθες να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Νίκου Παππά προκειμένου να ελεγχθούν ενδεχόμενες αναντιστοιχίες ανάμεσα στην κατάθεσή του στην προανακριτική και την απομαγνητοφώνηση των ηχητικών Μιωνή, τα οποία όμως είναι προϊόν εγκλήματος! Η Ν.Δ. αριστοτεχνικά υπερψήφισε την άρση ασυλίας, διότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να καλύψει τους δικούς της βουλευτές – μέλη της εξεταστικής που αποδέχτηκαν ένα προϊόν εγκλήματος ως στοιχείο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όμως που υπερψήφισαν, δεν είχαν κανένα τέτοιο κίνητρο. Είτε λοιπόν η απόφαση τους ήταν προϊόν μαζικής παράκρουσης, είτε ήθελαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στο Νίκο Ανδρουλάκη, ότι είναι πρόεδρος υπό προθεσμία…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.