Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Άγνοια δηλώνει ο Κυριάκος για την συκοφαντική επίθεση του κόμματος στην π. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την Β. Θάνου μπορεί να θεωρηθεί μέρος εκβιασμού

Οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας στοχοποίησης της πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου, δημιουργούν ένα μεγάλο εσωκομματικό πρόβλημα το οποίο καλείται πλέον να χειριστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Πριν από λίγους μήνες, μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι πλέον φαίνεται ότι έχουν διαπράξει κακουργήματα, επιχείρησαν να στοχοποιήσουν την Θάνου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αν και έμπειροι του δικαστικού ρεπορτάζ θεωρούν πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, ώστε επιτήδειοι να αρπάξουν Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο. Πράγμα που έγινε, πριν ακόμα «προλάβει» η δικαιοσύνη να βάλει την υπόθεση Θάνου στο αρχείο για δεύτερη φορά.

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση περιπλέκεται από το γεγονός ότι η Ν.Δ. είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, που σήμερα δεν αντιμετωπίζεται μόνο ως συκοφαντική, αλλά ως ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες η συγκεκριμένη ανακοίνωση χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα με τα σκοτεινά κίνητρα, προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς της.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Κυριάκος όχι μόνο δεν είχε εμπλοκή με την σύνταξη της επίμαχης ανακοίνωσης, αλλά την αγνοούσε πλήρως! Ποιος άλλος θα μπορούσε να καταλογίσει στον Έλληνα πρωθυπουργό συμμετοχή σε μία οργάνωση η οποία αποσκοπούσε σε ένα πραγματικό πλιάτσικο δημοσίου χρήματος;

Σε κάθε περίπτωση, οι δικαστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν την δικαίωση της Βασιλικής Θάνου, θα υποχρεώσουν το μέγαρο Μαξίμου να εντοπίσει τον συντάκτη της συγκεκριμένης ανακοινώσεις. Ενώ εάν τεκμηριωθεί ότι η όλη μεθόδευση αποσκοπούσε στο πλιάτσικο των δημοσίων ταμείων για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τότε είναι βέβαιο ότι στην επόμενη κοινοβουλευτική σύνοδο, θα έχουμε και την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για πλήθος κακουργημάτων.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. κατά τις πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ενδέχεται να μην αποδειχτεί απλώς συκοφαντική αλλά μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου καταλήστευσης του Δημοσίου ταμείου
Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.