Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Επιβεβαιώνει τις απολύσεις και πανηγυρίζει!

Επιβεβαιώνει τις απολύσεις και πανηγυρίζει!

Ο Έλον Μασκ με ένα εξαιρετικά σκληρό tweet επιβεβαίωσε την καρατόμηση των στελεχών του Data Engineering δηλώνοντας ευθέως ότι «τους άξιζε»!

Η πρώτη ενέργεια λοιπόν του Ελόν Μασκ η οποία προκάλεσε τεράστια αίσθηση, ήταν η ακαριαία αποπομπή της νομικής συμβούλου του Twitter, Vijaya Gadde, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την αναστολή του λογαριασμού του πρώην προέδρου Τραμπ από την πλατφόρμα!

Φυσικά εκπαραθυρώθηκε και ο CEO του μέσου…

Οι δυο απολυμένοι

Εχθες το πρωί έξω από τα κεντρικά του μέσου, δεκάδες κάμερες απαθανάτισαν δύο άτομα με  χαρτόκουτα στα χέρια να ισχυρίζονται ότι τους απέλυσε ο Μασκ. Αρχικά επικράτησε μια φήμη ότι μπορεί να επρόκειτο για φάρσα…

Την πρώτη μέρα που ο Έλον Μασκ πήρε τον έλεγχο του Twitter, δύο άτομα που έφευγαν από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο και αυτοπροσδιορίστηκαν ως Data Engineers ισχυρίστηκαν ότι μόλις απολύθηκαν. Το CNBC δεν μπόρεσε να επαληθεύσει αμέσως την ταυτότητα αυτών των ατόμων. Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ολόκληρο το συγκεκριμένο τμήμα, πράγμα που θεωρητικά είναι δύσκολο να συνέβη.

Ο Μασκ συναντήθηκε πάντως με σχετικά χαμηλόβαθμα στελέχη – μια κίνηση που έτυχε θετικής αποδοχής για ορισμένους. Δημοσιεύματα του Τύπου πριν κλείσει η συμφωνία ανέφεραν ότι ο Μασκ είχε σχεδιάσει περικοπές έως και το 75% του προσωπικού!

Το Twitter δεν απάντησε σε επανειλημμένα αιτήματα για σχόλια σχετικά με τις απολύσεις.

Την απάντηση τελικά την έδωσε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαιώνοντας τις απολύσεις με την επισήμανση ότι “They had it coming”! Αναφέροντας μάλιστα στο σχετικό tweet τα ονόματα τους…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.