Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Θα αντέξει μέχρι τέλους ο Κυριάκος;

Τι διαπιστώσαμε στη ΔΕΘ; Ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και μέσω πολιτικών τσαμπουκάδων επιχείρησε να εμφανιστεί άτρωτος.

Εξ ου και οι μαγκιές του τύπου… θα σας συντρίψω όλους μόνος μου, συνοδευόμενες από φαντασιόπληκτες πολιτικές τερατογενέσεις.

Οι λεονταρισμοί ωστόσο ξεφούσκωσαν κατόπιν των αντιφάσεων του… παραλίγο Μωυσή.

Διότι δε γίνεται την ώρα που προσπαθείς να εμφανιστείς ατσάλινος, να αφήνεις υπονοούμενα για διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στον Βελόπουλο, παραδεχόμενος επί της ουσίας ότι η αυτοδυναμία που επικαλείσαι αποτελεί όνειρο απατηλό.

Επομένως, τζίφος η επιθεώρηση… ο Μητσοτάκης μέγας στρατηλάτης, που σκηνοθετήθηκε από τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου σε μια απέλπιδα απόπειρα να στρώσουν κάπως το καταρρακωμένο, από τα σκάνδαλα, τη διαχειριστική ανεπάρκεια, τον εθνομηδενισμό και τις απανωτές γκάφες, πρωθυπουργικό ίματζ.

Και τι μέλλει γενέσθαι, έπειτα από μια ακόμη πρωθυπουργική αποτυχία αντιστροφής της προϊούσας κυβερνητικής παρακμής, μέσω πολιτικών τακτικισμών και παροχολογίας;

Πέρα από την αναβολή της αδυναμίας συγκρότησης κυβέρνησης από τον Κυριάκο (κομματάκι δύσκολο να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ και να σύρει σε καταστροφικό χορό τον Βελόπουλο με τα χαμηλά ποσοστά που θα λάβει – Μέχρι και οι… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις το δείχνουν πια ολοφάνερα) και της δεδομένης πλέον ολοκληρωτικής φτωχοποίησης της πλειοψηφίας του λαού για να μη θιγούν τα συμφέροντα των ολιγαρχών που στηρίζουν τον Μητσοτάκη, έτερον ουδέν.

Κοινώς, θα βαδίζουμε όλοι μαζί στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Εμείς βαυκαλιζόμενοι ότι θα βρούμε τρόπο να μην ξεπαγιάσουμε και πεθάνουμε από την πείνα, κι ο Κυριάκος αυταπατώμενος ότι θα βρει τρόπο να ξανακάτσει στην καρέκλα του Μαξίμου.

Πληροφορίες εντούτοις αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος δε θα καταφέρει να το πάει μέχρι τέλους, όπως διατρανώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, καθώς θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις και δη νεοδημοκρατών.

Άλλοι λένε ότι τα ονόματα που θα… σκάσουν θα είναι πρώην γαλάζιων πρωθυπουργών και άλλοι υποστηρίζουν ότι θα είναι σε επίπεδο υπουργών ή βουλευτών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, εάν τα παραπάνω δουν το φως της δημοσιότητας, ο Κυριάκος θα αναγκαστεί πάραυτα να παραδώσει τα κλειδιά του Μαξίμου για ευνόητους λόγους.

Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως, η οργή του Καραμανλή (πρωτοφανής) για το μητσοτακικό παρακράτος, σε συνδυασμό με το δείπνο με τον Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, προφανώς για να δοθεί το μήνυμα σύμπνοιας και σύγκλησης απόψεων, μάλλον «φωτογραφίζουν» δυσάρεστες εξελίξεις. Κι ενδεχομένως η συμμαχία των δύο ανδρών να έχει στόχο τη σωτηρία της παράταξης.

Μη λυγάτε σύντροφοι κοψοχέρηδες, ίσως τελικά μπορέσουμε και να φάμε και να ζεσταθούμε.

Βαστάτε αδέρφια!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.