Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σοβαρές κατηγορίες Μητσοτάκη κατά Ανδρουλάκη

Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι γνώριζε τους λόγους της παρακολούθησης!

«Τεκμηριωμένη και απολύτως δικαιολογημένη», χαρακτήρισε την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο κατά την συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της 86ης ΔΕΘ.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι τα ρήγματα στην εθνική ασφάλεια δεν δημιουργούνται από τον μπακάλη ή το μανάβη, αλλά από πρόσωπα με εξουσία και κύρος, αναφερόμενος φυσικά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Κάλεσε μάλιστα το Νίκο Ανδρουλάκη να πάει στην ΕΥΠ και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της παρακολούθησης του.

Εδώ μιλάμε για μία βαρύτατη μομφή του πρωθυπουργού κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Για τον οποίο θέτει εκ νέου το θέμα του «κινδύνου για την εθνική ασφάλεια»!

Εδώ πλέον δημιουργείται τεράστιο θέμα. Ο πρωθυπουργός ο οποίος αρνήθηκε έξι φορές από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής ότι γνώριζε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, εμφανίζεται σήμερα όχι απλώς ως γνώστης, αλλά ως κοινωνός του συνόλου των πληροφοριών, καθώς επιμένει στην ορθότητα αυτής της παρακολούθησης.

Επιπλέον, καλεί τον κύριο Ανδρουλάκη να μεταβεί στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, την ώρα που φιλοκυβερνητικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο φάκελος Ανδρουλάκη έχει διαγραφή κατά λάθος!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: «Ο κύριος Ανδρουλάκης αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μου από την στιγμή που εξελέγη, παρά τις προσκλήσεις μου»!

Κάποιος κακοπροαίρετος λοιπόν θα έβλεπε πίσω από την ανακολουθία των δηλώσεων του πρωθυπουργού και την παραδοχή ότι ο Ανδρουλάκης τον σνόμπαρε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, έναν υπέροχο λόγο για να διατάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παρακολούθηση του.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εργαλειοποιεί το συγκεκριμένο θέμα…

Δημοφιλείς ειδήσεις  Financial Times: Ντροπιαστική για τον Μητσοτάκη η υπόθεση των υποκλοπών

Έπειτα από την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Μητσοτάκης είτε ο κύριος Ανδρουλάκης πρέπει να διερευνηθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Ο κύριος Ανδρουλάκης εάν είναι όντως εθνικός κίνδυνος. Ο κύριος Μητσοτάκης εάν αποδειχθεί ότι διέταξε την παρακολούθηση για πολιτικούς και όχι εθνικούς λόγους.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.