Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οικολογικός όλεθρος από την καταστροφή του Nord Stream: «Οδεύουμε σε πυρηνικό ολοκαύτωμα»

Φρικτές εικόνες από το σημείο – Εφιαλτική πρόβλεψη της βετεράνου και πρώην υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών Tulsi Gabbard

Πριν από λίγο οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της καταστροφής, ένα από τα πέντε σημεία όπου ο αγωγός Nord Stream εβλήθη – όπως όλα δείχνουν – με ασύλληπτες συνέπειες και για το περιβάλλον.

Εμπειρογνώμονες κάνουν ήδη λόγο για οικολογικό ολοκαύτωμα, όπως άλλωστε προκύπτει και από την πρώτη ανακοίνωση της Δανίας, η οποία απαγόρευσε τη ναυσιπλοΐα και όλες τις πτήσεις κοντά στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κάνοντας λόγο για τεράστιο κίνδυνο από την διαρροή.

Προκαλεί πάντως εντύπωση το συγκεκριμένο χτύπημα σε μη στρατιωτικές υποδομές, ειδικά εάν τεκμηριωθεί η εμπλοκή «δυτικών δυνάμεων». Ο Μπάιντεν αλλά και η Νούλαντ είχαν προειδοποιήσει ότι ο αγωγός θα καταστραφεί σε περίπτωση που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Στις ερωτήσεις δημοσιογράφων μάλιστα για το πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, διότι αποτελεί και γερμανικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και μη στρατιωτικό στόχο, τόσο αμερικανός πρόεδρος όσο και η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής διπλωματίας που πρωταγωνίστησε στην διάλυση της Ουκρανίας, είχαν διαβεβαίωση ότι είχαν και την μέθοδο και την δύναμη να το κάνουν.

Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις:

Πως είναι δυνατόν τώρα μία πολιτική δύναμη όπως οι Δημοκρατικοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν παγκοσμίως στην επιβολή της πράσινης ατζέντας, να προειδοποιούν και ίσως να πραγματοποιούν ένα τέτοιο δολοφονικό χτύπημα κατά του οικοσυστήματος, είναι άξιον απορίας ή ο ορισμός της υποκρισίας.

Εφιαλτική πρόβλεψη της Tulsi Gabbard

Αυτό το ζοφερό σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει η εξαιρετικά ανησυχητική δήλωση ενός εγκληματικού προσώπου της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Της πρώην υποψήφιας για το χρίσμα των δημοκρατικών, Tulsi Gabbard, η οποία θεώρησε ότι με το συγκεκριμένο χτύπημα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου που θα οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Οι «προφητικές» δηλώσεις Μπάιντεν – Νούλαντ για καταστροφή του Nord Stream

Πρόκειται για το πρώτο χτύπημα τέτοιου εύρους σε μη στρατιωτικό στόχο, ο οποίος μάλιστα εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις της έγιναν στο αμερικανικό δίκτυο Fox και ήδη προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.