Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εντάξει η Μπακογιάννη, όμως ποιος έδιωξε πρώτος τους Ρώσους από την Ελλάδα; Θυμάστε;

Του 

Ηλία Παπαναστασίου

Ευρισκόμενος σε παραληρηματική κατάσταση ο ελληνικός νεοφιλελευθερισμός/ φιλελευθερισμός της λεγόμενης «Φιλελεύθερης Δημοκρατίας» και με κύριους εκπροσώπους τον σημερινό Πρωθυπουργό, άξιο απόγονο του πατέρα του αλλά και την αδελφή του, την Θεοδώρα της οικογένειας Μητσοτάκη, προχωρά κάθε μέρα σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, μισαλλόδοξου και υστερικά αντι/ρωσικού χαρακτήρα. Από το «Πρέπει να νικηθεί ο Πούτιν» (Ομιλία Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, 17/5/2022) φθάσαμε στο «Είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία» της ανεκδιήγητης Ντόρας Μπακογιάννη και προφανώς έπεται συνέχεια. 

Δεν είχαμε βέβαια καμμιά αυταπάτη για την ιστορική αγάπη και τον σφοδρό έρωτα που νιώθει η Ελληνική Ελίτ και οι εκπρόσωποί της για την Αμερική σαν χώρα και κυρίως σαν «σύμμαχο» με σχέση υποτέλειας εκ μέρους της Ελλάδας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως στον εμφύλιο πόλεμο της δεκαετίας του 1940, η ελληνική Αστική Τάξη είδε κυριολεκτικά τον «χάρο με τα μάτια της» και γλύτωσε παρά τρίχα την ολοκληρωτική συντριβή και εξαφάνιση. Εκμεταλλευομένη τα απίστευτα λάθη μιας (δήθεν) αριστερής ηγεσίας –ΚΚΕ, ΕΛΑΣ, ΕΑΜ– και στηριζόμενη (κυριολεκτικά) πάνω στις λόγχες του Αμερικανικού στρατού, στις βόμβες Ναπάλμ που δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά παγκοσμίως στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο, στην υπεραφθονία υπερσύγχρονων όπλων και ποταμού χρημάτων αλλά κυρίως στην «υποδειγματική» δουλοπρέπεια και υποτέλεια Δεξιών και Κεντρώων Κυβερνήσεων, έσωσε το τομάρι της και τα προνόμιά της αφανίζοντας τον αντίπαλό της με πρωτοφανή αγριότητα, μίσος και εμπάθεια! 

Αυτή λοιπόν η μεταπρατική, κομπραδόρικη Αστική Τάξη κυβερνά μέχρι σήμερα χάρη στις επεμβάσεις πρώτα του Βρετανικού και μετά του Αμερικανικού Στρατού. Η Αγγλο/Αμερικανόσφαιρα αποτελεί την οικογένειά της, η Αμερική το σπίτι της και ο Αμερικάνικος στρατός με τον Αμερικανό Πρέσβη τον φύλακα–άγγελό της. Η ευγνωμοσύνη που νιώθει για τους σωτήρες της είναι αιώνια, οι υμνολογίες της δουλοπρεπώς δοξαστικές και τα «ερωτικά χτυποκάρδια για κάθε τι αμερικάνικο» ασυγκράτητα και εκφρασμένα με φρενιτιώδη ενθουσιασμό ! «Χιπ ! χιπ ! Ουρα» φωνάζαν οι κάτοικοι της άγριας Δύσης στις ιστορίες του Λούκι Λουκ ! «Χιπ! Χιπ ! Ουρα!» φωνάζει και ο Ρατανπλάν της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα, δοξάζοντας το «μεγαλείο» του παρηκμασμένου Αμερικανισμού δια στόματος των εκπροσώπων της ελληνικής πολιτικής Ελίτ! Άλλωστε δεν έχουν άδικο από μεριάς τους, σωτήρες των προνομίων του καθεστώτος και της τάξης τους είναι οι Αμερικάνοι και Αγγλοσάξονες, να μην τους πουν «ένα ευχαριστώ» με πολύ πάθος και έρωτα; Και ποιος ξέρει, στο άμεσο μέλλον σε ένα καθεστώς κοινωνικής/οικονομικής δυστοπίας οι ανυπάκουες και κάπως «δύστροπες» μάζες, δεν θα χρειαζόντουσαν την βία του Αμερικανού κυρίαρχου για να υπακούσουν και πάλι στις επιταγές του His Master Voice; Βλέπετε, οι Αμερικάνοι εγγυώνται την παντοτινή κυριαρχία και ασφαλή ηγεμονία στους υποτακτικούς τους, ειδικότερα σε μια εποχή που κρίνεται το μέλλον της ήδη δύουσας αμερικάνικης αυτοκρατορίας! 

Όμως ο Μητσοτάκης και ακόμη περισσότερο η οικογένεια Μητσοτάκη δηλαδή η δυναστεία που κυβερνά μαζί με δυο–τρεις άλλες την Ελλάδα, είναι ο εύκολος αντίπαλος! Δεν περιμένουμε αντι–αμερικανισμό ή αντι–δυτικισμό από το πρότυπο και επιστημονικό «παράδειγμα» (paradigm) Αμερικανοφιλίας και Αμερικανοδουλείας που είναι ιστορικά η οικογένεια Μητσοτάκη με άξιο συνεχιστή και εκφραστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάει πολύ να περιμένουμε τάσεις, έστω «ψήγματα» ανεξαρτησίας από μια πολιτική οικογένεια και έναν Πρωθυπουργό για τους οποίους η Ελλάδα αποτελεί την 54η Πολιτεία των ΗΠΑ δηλαδή αμερικανικό έδαφος! Και για τον οποίο Πρωθυπουργό το ναζιστικό Τάγμα ΑΖΟΦ του θυμίζει τους «ελευθέρους πολιορκημένους του Μεσολογγίου!». 

Εκεί που παρουσιάζεται «πρόβλημα» και δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα είναι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της «αριστερής» Αμερικανοδουλείας και υποτέλειας, έρχεται και παριστάνει τον τιμητή, τον κατήγορο και τον είρωνα! 

Όταν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της πολιτικής αγυρτείας και ο Τσίπρας, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας των «τελευταίων» 100 ετών, που ακολούθησαν πιστά και με απόλυτη δουλοπρέπεια τα «νάματα» της Αμερικάνικης πολιτικής και στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια! 

Είναι ο πολιτικά άθλιος Τσίπρας που έγινε «κολλητός» όχι μόνο με τον Τραμπ αλλά με τον κύριο «σχεδιαστή» της Ουκρανικής κρίσης του 2014, τον Αμερικανο πρέσβη Τζέφρεϊ Πάιατ ! 

Είναι η ακατονόμαστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο αχαρακτήριστος υπουργός εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς, που έδιωξαν πρώτοι Ρώσους διπλωμάτες γιατί –υποτίθεται– αντιτίθεντο στην Συμφωνία των Πρεσπών, κάνοντας έτσι την αρχή, το δυστοπικό έναυσμα της μοιραίας ρήξης των πατροπαράδοτων και ιστορικών σχέσεων Ρωσίας και Ελλάδας ! Μάλιστα η πρώην υπουργός του πολιτικά άθλιου ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, χαμογελαστή και πολύ–πολύ περήφανη, εννοείται με σαρδόνιο χαμόγελο, υπερηφανεύονταν σε εκπομπή του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ καναλιού Kontra Channel πως «Εμείς διώξαμε πρώτοι Ρώσους διπλωμάτες»!!! Υπάρχει άραγε «πάτος» στο βαρέλι της πολιτικής ανηθικότητας και του ιδεολογικού εκμαυλισμού του πολιτικά πανάθλιου ΣΥΡΙΖΑ; 

Έπεται όμως και συνέχεια. Όταν υπέγραψε ο τότε Υπουργός Ενέργειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον αντίστοιχο Υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νόβακ την Συμφωνία Ελλάδας–Ρωσίας για ίδρυση αγωγού μέσω του οποίου θα εφοδιάζονταν η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη με φθηνό και ποιοτικό ρωσικό αέριο (16 Ιουνίου 2015), η συμφωνία αυτή πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λίγες βδομάδες μετά λόγω της υπογραφής εκ μέρους του Τσίπρα του Τρίτου Μνημονίου. Το 2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει το Χρηματιστήριο Ενέργειας ανακοινώνοντάς το, μετά φανών και λαμπάδων, μέσω του Υπουργού του Σταθάκη, γνωστού «εστέτ της πολιτικής» και ψευδο–είρωνα. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι χυδαίοι Λούμπεν «στα μικρά» αλλά και όταν «μεγαλοπιάνονται», πουλώντας βέβαια «ύφος και στυλ». Φυσικά το πού κατέληξαν οι τιμές λόγω του Χρηματιστήριου Ενέργειας από τους συνεχιστές του ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι γνωστό! 

Στην Βουλή οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές χειροκροτούσαν τον «ομιλητή» του Τάγματος Αζόφ στις 7/4/2022 χωρίς ίχνος αιδούς ! Άλλωστε ποιος την έχασε για να την βρουν αυτοί; 

Και πάλι στη Βουλή, οι πολιτικά αθλιότατοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έρχονται να ψηφίσουν την Συμφωνία ένταξης στο ΝΑΤΟ της Φιλανδίας και της Σουηδίας! 

Όταν λοιπόν αναγνώστη θα θελήσεις να πιάσεις το «ιστορικό νήμα» του αντι–ρωσισμού στην Ελλάδα, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το κόμμα της Αμερικάνικης Νατοϊκής «Αριστεράς», το μαζικότερο και πολιτικά αθλιότερο κόμμα της Λούμπεν Αριστεράς σε όλη την Ευρώπη! Από αυτό το κόμμα και την πολιτικά χυδαία Κυβέρνησή του ξεκινά η προϊστορία του νεότερου αντι–ρωσισμού ! Εάν είστε πολίτες και όχι λωτοφάγοι, ας το λάβετε υπόψη σας στις επόμενες εκλογές ! Καταψηφίζοντας το κόμμα της «αριστερής» πολιτικής απάτης, του απροκάλυπτου φιλοαμερικανισμού που μόνο οι νεόπλουτοι Λούμπεν όπως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ διέθεταν σε τεράστιο βαθμό αλλά και του ύπουλου και καμουφλαρισμένου αντι–ρωσισμού που απροκάλυπτα επέδειξαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ καταστρέφοντας πρώτοι τις ιστορικές και υπερχιλιετείς πατροπαράδοτες σχέσεις Ελλάδας–Ρωσίας !

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.