Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Δεν έχουν τον Θεό τους»: Η ΔΟΕ αποβάλλει την πυγμαχία από τους Ολυμπιακούς γιατί έχει… Ρώσο πρόεδρο Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις

“Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον Ουμάρ Κρέμλεφ αλλά αυτό δεν άρεσε στην ΔΟΕ επειδή ήταν… Ρώσος”!

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο οριστικής αποβολής του αθλήματος της πυγμαχίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την ΔΟΕ εξαιτίας του γεγονότος ότι Ομοσπονδία της πυγμαχίας έχει Ρώσο πρόεδρο!

Μπορεί να μοιάζει με ανέκδοτο αλλά δεν είναι.

Η ΔΟΕ ψάχνοντας δικαιολογίες για να εκπαραθυρώσει τον Ρώσο πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ανέφερε ότι ότι τάχα ο Ουμάρ Κρέμλεφ, «έπεισε τα μέλη της να καταψηφίσουν το ενδεχόμενο νέων εκλογών στην Ομοσπονδία».

Και επειδή η δύναμη της «πειθούς» θεωρείται…  ποινικό αδίκημα η ΔΟΕ αποφάσισε να καταργήσει την πυγμαχία από τα ολυμπιακά αθλήματα!

Η γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας έγινε στην Κωνσταντινούπολη και το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το αν θα προκηρυχθούν ή όχι νέες εκλογές. Κάτι που ήθελε διακαώς η ΔΟΕ αλλά όχι και τα μέλη της Ομοσπονδίας που καταψήφισαν σε απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες την πρόταση, ανανεώνοντας την εμποιστοσύνη τους στον Κρέμλεφ.

Συγκεκριμένα, 106 μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψήφισαν κατά της διεξαγωγής εκλογών και μόλις 36 υπέρ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, παρά το γεγονός ότι η ΔΟΕ απαιτούσε και απαιτεί κάτι τέτοιο, για να διώξει τον Κρέμλεφ.

Και επειδή οι δημοκρατικές διαδικασίες φαίνεται δεν αρέσουν στην ΔΟΕ αποφάσισε να καταργήσει την πυγμαχία από ολυμπιακό άθλημα.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, το ενδεχόμενο οριστικής αποβολής του αθλήματος της πυγμαχίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πιο πιθανό από ποτέ.

 «Η ΔΟΕ είναι βαθιά ανήσυχη με τις τελευταίες εξελίξεις. Το ότι δεν έγιναν εκλογές, αλλά μόνο ψηφοφορία για να να μην πραγματοποιηθούν, συν το γεγονός ότι απέβαλαν την Ουκρανική ομοσπονδία, δείχνει την χαοτική κατάσταση που επικρατεί», ανέφερε στέλεχος της.

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.