Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Απέρριψε η Ελληνική Λύση οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ – Η ανακοίνωση που κλείνει την πόρτα στην αυτοδυναμία

Αυτόνομη και αυτοδύναμη πορεία για την Ελληνική Λύση και στις επόμενες εκλογές, καθώς το κόμμα απέρριψε κάθε σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ “κλείνοντας” την πόρτα στις πολιτικές της Πειραιώς και τελειώνοντας τις ελπίδες της Πειραιώς τους για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Η Ελληνική Λύση και ο Κ.Βελόπουλος δεν λαμβάνει τις αναφορές των Μ.Βορίδη για «Εγώ δεν αποκλείω κανέναν. Αν εξαιρέσετε τα κόμματα με τα οποία μας χωρίζει ένα προγραμματικό χάος, μπορεί να συνεργαστούμε με όλα τα κόμματα» και το «αυτό το κόμμα προσκλητήριο αποστασίας δεν θα κάνει σε κανέναν» και προσθέτοντας ότι «με την πολιτική μας, έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλά κοινά με πολλούς», του Γ.Οικονόμου που μάλλον τρέχουν να δώσουν ελπίδα ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται και πάλι σε κυβερνητικές θέσεις.

Φαίνεται πως ένα-ένα τα κυβερνητικά στελέχη αφήνουν στον «αέρα» την πιθανότητα συγκυβέρνησης με όλα τα υπόλοιπα κόμματα αφού και οι ίδιοι καταλαβαίνουν και παραδέχονται πλέον ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να βγει πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία αλλά δεν φαίνεται ότι βρίσκουν συνοδοιπόρους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

“Κυβερνητικά αλλά και εσχάτως «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση σε ζοφερά πολιτικά σενάρια που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές της μεταπολίτευσης.

Βλέποντας ότι το σενάριο συνεργασίας κατέρρευσε με πάταγο, τώρα υπουργοί και «δημοσιογράφοι» εξυφαίνουν σχέδιο «αποστασίας», κατρακυλώντας στο έσχατο σημείο πολιτικής αθλιότητας.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Η Ελληνική Λύση και οι βουλευτές της στέκονται πιστοί στον όρκο τους απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σε αντίθεση με τους θιασώτες της «αντικατάστασης πληθυσμών», της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και της ληστείας των πολιτών που  έχουν συνηθίσει να κυλιούνται σε έναν πολιτικό βούρκο, υπηρετώντας όχι το εθνικό, αλλά το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε κάθε νοσηρό πολιτικό εγκέφαλο ότι η Ελληνική Λύση σαν μία γροθιά θα πορευτεί αταλάντευτα μέχρι τέλους. Μόνη, απέναντι σε όλους.”

Έτσι ξεκάθαρα η Ελληνική Λύση απάντησε στις απαξιωτικές αναφορές του ίδιου του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.