Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το γάντι στους βουλευτές του πετάει ο Κυριάκος!

Θέλει να τραβήξει τα χαλινάρια

Με έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας απαντά ο πρωθυπουργός στις παρεμβάσεις ευθείας αμφισβήτησης από βουλευτές του κόμματος.

Η απόφαση του αυτή είναι ενδεικτική της περιρρέουσας ανησυχίας στο πρωθυπουργικό περιβάλλον αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, διότι εκεί θα κινηθεί η τοποθέτηση του Κυριάκου, ο οποίος μάλιστα θα απαιτήσει από τους βουλευτές του απόλυτη υπακοή στους ισχυρισμούς περί «απορρήτου».

Οι παλαιότεροι συνεργάτες του πρωθυπουργού θυμούνται πολύ καλά τα γεγονότα του 1989 και οπωσδήποτε δεν θα ήθελαν να ζήσουν μία επανάληψη, όπου αυτή τη φορά στόχος της κάθαρσης θα ήταν ένας Μητσοτάκης. Διότι τότε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού ήταν κατήγορος και κατηγορούμενος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο οποίος μάλιστα όταν ξεκίνησε το σκάνδαλο Κοσκωτά, ήταν πρωθυπουργός.

Στενή συνεργάτιδά του Κυριάκου με μεγάλη εμπειρία, φοβάται μήπως στο συλλογικό ασυνείδητο του ΠΑΣΟΚ έχει ξυπνήσει η μνήμη του 1989 και έχει γεννήσει την δίψα για εκδίκηση και ξεκαθάρισμα των ιστορικών λογαριασμό με την οικογένεια Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά μάλιστα, φαίνεται ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση θα συνταχθεί με την απαίτηση για παραδειγματική τιμωρία του Κυριάκου, εάν πάψει να είναι πρωθυπουργός. Όπως ακριβώς είχε γίνει και το 1989, αλλά ο στόχος τότε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα, φοβάται πάρα πολύ για την στάση που θα κρατήσει έτερος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν έχει και το καλύτερο παρελθόν…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.