Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΣΕΛΙΔΑ που… εξαφάνισε (από το site του) ο Ν. Ευαγγελάτος

Σφίχτηκε το στομάχι των Ελλήνων που περίμεναν να δουν τις στιγμές χαλάρωσης του Έλληνα πρωθυπουργού, έπειτα αυτόν τον ορυμαγδό επιθέσεων που δέχεται. 

Είναι δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει στα ηνία της χώρας με κύριο του όπλο, την αγάπη του λαού. Στοιχείο που θα φανεί ξεκάθαρα στις επόμενες δημοσκοπήσεις που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες, και θα δείξουν άνοδο της Ν.Δ. και κάθετη πτώση του ΠΑΣΟΚ, λόγω Νίκου Ανδρουλάκη.

Τον αγαπάει ο λαός τον Κυριάκο. Τον πονάει. Συμπάσχει μαζί του στις άδικες επιθέσεις που δέχεται, με κυρία αυτή που του καταλογίζουν ηθική αυτουργία στις παρακολουθήσεις, επειδή υπήρξε ένα ψωροΦΕΚ που δήθεν έθετε την ΕΥΠ υπό τας διαταγάς του.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό τον ορυμαγδό λαϊκισμού και τοξικότητας, η είδηση που μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του κορυφαίου, έγκριτου και βραβευμένο δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου, έπεσε ως μάννα εξ ουρανού στους συμπάσχοντες Έλληνες.

  Η είδηση που έφερε αγαλλίαση στους Έλληνες

Παρά τα χτυπήματα, ο Έλληνας ηγέτης Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε τη δύναμη για να μπορέσει να περάσει ορισμένες ημέρες ανεμελιάς στα Χανιά, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αγαλλίασε η ψυχή του Έλληνα αναγνώστη ο οποίος αμέσως έκανε κλικ στον σχετικό σύνδεσμο, για να μοιραστεί τη χαρά του πρωθυπουργού…

Και τότε άρχισε ο εφιάλτης…

Αντί να απολαύσουν το σμιλεμένο κορμί του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάποια ονειρική παραλία των Χανίων, οι αναγνώστες με τρόμο αντίκρισαν μία εφιαλτική φράση: «Ώπα! Αυτή η σελίδα δεν βρέθηκε»!

  Η φρικτή εικόνα που αντίκρισαν οι αναγνώστες 
 στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που ο λαός, ξεσπάει σε κλάματα για τον ηγέτη του. Προϋπόθεση βέβαια είναι ο ηγέτης να έχει την εμβέλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.