Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Συζήτηση για τις υποκλοπές: Όταν ο Αλέξης και η λοιπή αντιπολίτευση έσωσαν τον Κυριάκο

Όλα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως είχαμε γράψει. Αντί ο Τσίπρας και η λοιπή αντιπολίτευση να διαμορφώσουν τις συνθήκες για την πτώση του μητσοτακικού παρακράτους, έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στην εξουσία.

Δημοσίως παραδέχεται ότι δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας 

Κωδικός Επιχείρησης: Ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός

Πάλι τη σκαπούλαρε ο Κυριάκος… Οϊμέ!!! 

Ο τραγέλαφος που παρακολουθήσαμε σε ζωντανή μετάδοση, έμοιαζε λες και συζητιόταν η υποκλοπή κάποιου περιπτέρου, κι όχι το «κόριασμα» των κινητών αρχηγού κόμματος και δημοσιογράφου.

Συγχαρητήρια κύριοι του πολιτικού προσωπικού, καταφέρατε όλοι μαζί να ευτελίσετε την πατρίδα και τους θεσμούς της.

Αυτά συμβαίνουν όμως, όταν οι… ταγοί μας πολιτεύονται προς ίδιον όφελος κι όχι για το συμφέρον της πατρίδας και του λαού της.

Να μην εκπλαγούν ωστόσο, αν τυχόν μετά από τη σανίδα σωτηρίας που πρόσφεραν στον Μητσοτάκη επανεκλεγεί, καταφέρνοντας να εγκαθιδρύσει επιτέλους το καθεστώς που ορέγεται.

Διότι τι θα καταλάβει ο λαός από τη σημερινή κοκορομαχία;

Ότι την ώρα που ο Μητσοτάκης είχε πιαστεί με τη γίδα των υποκλοπών στην πλάτη, αντί σύσσωμη η  αντιπολίτευση να του δείξει την πόρτα της εξόδου, του έδωσε το φιλί της ζωής.  Όχι γιατί ξαφνικά τον αγάπησαν, αλλά γιατί τρέμουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Άρα, επί της ουσίας τι είπαν στον λαό; Ότι είμαστε ανίκανοι να βγάλουμε το φίδι από την τρυπά και αφήνουμε τον Μητσοτάκη να το κάνει. Συνεπώς, τι πιστεύετε ότι θα πράξει ο λαός κατόπιν του επικού διασυρμού της αντιπολίτευσης, ενόσω το στομάχι του θα γουργουρίζει; Αυτονόητη η απάντηση.

Και κάπως έτσι η Ελλάδα θα οδηγείται στην αφάνεια, εν μέσω γεωπολιτικού χάους και φτώχειας.

Με έναν Μητσοτάκη, που για να κρατηθεί στην εξουσία θα εκτοξεύει το χρέος στα ουράνια μοιράζοντας τα πάντα στους πάντες, εξυπηρετώντας παράλληλα τις εντολές τόσο των εγχώριων όσο και των διεθνών νταβατζήδων για να τον στηρίζουν.

Με έναν Τσίπρα, που θα προσπαθεί να ελέγξει το κόμμα του για να μην τον «καρατομήσουν» οι σύντροφοί του (τους οποίους παρακολουθούσε όπως μας αποκάλυψε σήμερα ο Βαρουφάκης… ουάου τελικά δεν έκανε μόνο ο Μητσοτάκης υποκλοπές), έπειτα από την… ηθελημένη νέα ήττα του, ώστε να μην τον λιντσάρει ο λαός, λόγω της ανικανότητάς του να λάβει τις σωστές αποφάσεις στο σύνθετο σκηνικό του νέου ψυχρού πολέμου.

Με έναν Ανδρουλάκη, που θα ανοίγει σαμπάνιες επειδή δε θα συγκυβερνήσει ούτε με τον Μητσοτάκη ούτε με τον Τσίπρα, υποδυόμενος τον αρχηγό κόμματος απολαμβάνοντας όλα τα παρελκόμενα της εξουσίας, εξ ου και η αδιανόητη στάση του… είστε άθλιος που με παρακολουθούσατε κύριε Μητσοτάκη, αλλά μην πέσετε κιόλας.

Με έναν Κουτσούμπα, που θα συνεχίζει να μας δουλεύει για την επανάσταση του προλεταριάτου με μοναδικό γνώμονα να διασφαλίζει την παραμονή του ΚΚΕ στη Βουλή.

Με έναν Βελόπουλο, που θα παρακαλάει τον Μητσοτάκη για συγκυβέρνηση, κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα τόσο από τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Τσίπρα για τις πομπές της ΕΥΠ της πρώτης φορά Αριστεράς, όσο και από το γεγονός ότι όταν τον άκουγε ο Μητσοτάκης… γέλαγαν και τα αυτιά του.

Και με έναν Βαρουφάκη, που θα εξακολουθεί να πυροβολάει τους πρώην συντρόφους του βγάζοντας τα άπλυτά τους στη φόρα, για να γεύεται τους γλυκούς καρπούς της εξουσίας.

Στο μεταξύ, ο λαός θα πληρώνει αδιαμαρτύρητα τους φόρους του συντηρώντας αυτό το ελεεινό πολιτικό σύστημα, για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και λιμοκτονήσει (το πολύ πολύ να βάλει κάποιο μικρότερο κόμμα στη Βουλή βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα κουλαντρίσει τις ύαινες), ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ο ηγέτης που θα τον σώσει.

ΥΓ. Επαναλαμβάνουμε και πάλι (κουραστήκαμε!!!). Στη ΝΔ όλα καλά; Τελικά, μάλλον παρέδωσαν τα όπλα οι… πατριωτικές δυνάμεις. Ζητείται ελπίς… σύντροφοι κοψοχέρηδες, και που να τη βρούμε…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.