Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η στοχοποίηση μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας από το Μαξίμου, φέρνει διαλυτικές τάσεις

Τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου χρησιμοποίησε φιλικά προσκείμενους δημοσιογράφους για να διαρρεύσει την φήμη ότι πίσω από το Νίκο Ανδρουλάκη κρύβεται μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της Ελλάδας, η οποία θέλει να γκρεμίσει τον Κυριάκο επειδή θεωρεί ότι αδικήθηκε από την διανομή των πόρων του ταμείο ανάκαμψης.

Η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια μεσουρανεί στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, ενώ έχει ισχυρή σχέση με τα ΜΜΕ. Θεωρείται μάλιστα παραδοσιακά ένα «φιλικό λιμάνι» για την παράταξη.

Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς έκαναν, όταν άρχισαν να διαρρέουν την συγκεκριμένη θεωρία – κάποιοι επιμένουν ότι είναι θεωρία συνωμοσίας – με αποτέλεσμα η όλη ιστορία να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Μόλις τα νεαρά και ουρανοκατέβατά στελέχη του Κυριάκου Μητσοτάκη άρχισαν να επικοινωνούν με βουλευτές προκειμένου να τους διαβεβαιώσουν ότι πίσω από την συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη κρύβεται η συγκεκριμένη οικογένεια, δημιουργήθηκε πανικός και τρόμος στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που ξεκίνησαν την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. που συνδέεται στενά με τον υποτιθέμενο «Ιαβέρη του Κυριάκου». Οι περισσότεροι φυσικά για να πιάσουν «στασίδι» για την επόμενη μέρα, αφού με την γκάφα του επικοινωνιακού επιτελείο του Κυριάκου, δημιουργήθηκε από το πουθενά, ισχυρός αντίπαλος πόλος εντός της Ν.Δ.

Παλαιό στέλεχος όμως της παράταξης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ισχύ της συγκεκριμένης οικογένειας, είχε αντίθετη άποψη: Εάν ήθελαν όντως να τον ρίξουν, αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος θα έψαχνε το κορδόνι για το αλεξίπτωτο…

Το αποτέλεσμα; Λογαριασμοί στο Twitter προσκείμενοι στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, αρχίζουν μανιωδώς να διαγραφούν άρθρα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.