Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σκάνδαλο υποκλοπών: Όταν το Μαξίμου βγάζει μόνο του τα μάτια του

Κι ενώ όλοι οι συστημικοί παίκτες κάνουν τα πάντα για να μην… πέσει ο Μητσοτάκης -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- από τις υποκλοπές, το Μαξίμου προφανώς πανικόβλητο από τον διεθνή αντίκτυπο του σκανδάλου υποπίπτει σε απανωτές γκάφες, βγάζοντας επί της ουσίας μόνο του τα μάτια του.

Δημοσίως παραδέχεται ότι δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας 

Κωδικός Επιχείρησης: Ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός

«Πράκτωρ ΘΔ» – Η διπλωματία στην υπηρεσία του μεγάρου Μαξίμου

Κάποιος εκ των… αρίστων θα πρέπει να συνεφέρει τον πρωθυπουργό κι όσους τον παροτρύνουν να ακολουθεί, και στην περίπτωση των υποκλοπών, την τακτική… για όλα φταίνε οι άλλοι, διότι δεν τον βλέπουμε να εξαντλεί την τετραετία όπως διατείνεται.

Πώς να το κάνουμε… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, δε γίνεται εδώ και τρία χρόνια να φταίνε άλλοι για τα σκάνδαλα και τα ανομήματά σας.

Ενδεχομένως, όπως είπαμε, έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας και μάλλον φοβάστε ότι θα βγουν στη φόρα κι άλλες επισυνδέσεις (… αυτή η πολιτική ορθότητα!!!), κάτι που παραδέχτηκε εμμέσως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ευθέως ο νέος  «αρχιπράκτωρ ΘΔ» (Θεμιστοκλής Δεμίρης), εξ ου και οι διαδοχικές λανθασμένες κινήσεις.

Οι οποίες, δυστυχώς, κατέστησαν σαφές σε όλη την υφήλιο, ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι ένοχος για τις υποκλοπές.

Συγχαρητήρια κύριοι του Μαξίμου, με τις μωρίες σας καταφέρατε να κάνετε διεθνώς ρεζίλι τη χώρα.

Είναι δυνατόν να πιστεύετε, ότι μέσω αήθων επιθέσεων σε δημοσιογράφους και κορυφαία διεθνή ΜΜΕ, όπως οι New York Times και το Politico, θα αποδείξετε ότι δεν είσαστε ελέφαντες;

Νισάφι!!!

Φαίνεται όμως, ότι δεν πρόκειται να βάλετε μυαλό, και πολύ φοβούμαστε ότι θα πάρετε μαζί σας στον γκρεμό και τη χώρα.

Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από το νέο ρεσιτάλ αθλιότητας στο οποίο υποπέσατε.

Στοχοποιώντας, αυτή τη φορά, τους Ρώσους για τις υποκλοπές, μπας και δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Συγκεκριμένα, σε άρθρο των Financial Times… αποκαλύπτεται διά μηστοτακικής διαρροής ποιες είναι οι «σκοτεινές δυνάμεις» που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση τη χώρας, τις οποίες «φωτογράφησε» ο Μητσοτάκης στο πρόσφατο διάγγελμα-παρωδία.

Αναφέρουν μεταξύ άλλων, όχι και τόσο κολακευτικών σχολίων για την κυβέρνηση (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;), οι FT: «Πρόσωπο κοντά στον Μητσοτάκη είπε ότι αυτό ήταν υπαινιγμός στη Ρωσία μετά την αντίθεση της Ελλάδας στην εισβολή στην Ουκρανία. “Δε μπορεί να είναι απλή σύμπτωση ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε δει απόπειρες αποσταθεροποίησης μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών… με άμεσο και έμμεσο τρόπο”, επισήμανε».

Μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω, όχι αστεία.

Άραγε, ουδείς εκ των… αρίστων δε σκέφτηκε τις συνεπείς τις αδιανόητης αυτής διαρροής;

Δε φτάνει που ήδη έχουν καταστρέψει τις ελληνορωσικές σχέσεις με τη στάση τους στο ουκρανικό γιατί έτσι τους είπαν οι Αμερικανοί, ξύνονται και στη… γκλίτσα του Βλαδίμηρου με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας κατόπιν της εκεχειρίας που θα υπάρξει στο μέτωπο της Ουκρανίας (δε γίνεται να σφάζονται εσαεί για ευνόητους λόγους), και των συμφωνιών που θα προκύψουν μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας.

Η πλάκα είναι ότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως οι «σκοτεινές δυνάμεις» που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα δεν τρώνε μπορς αλλά λουκάνικα, τα οποία μας σερβίρουν μέσω άοκνων delivery boys που τους υπηρετούν εδώ και χρόνια. Ο λόγος; Γιατί η Ελλάδα αίφνης άρχισε να τρώει μόνο burgers.

Αντίο κύριε Μητσοτάκη

Μπλέξαμε… σύντροφοι κοψοχέρηδες με δαύτους και να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε.

ΥΓ. Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά: Στη ΝΔ όλα καλά; Μετά από τη συντριβή της χώρας θα παρέμβουν οι… πατριωτικές δυνάμεις; Δεν αντιλαμβάνονται άραγε ότι η αφωνία τους, τις καθιστά συνένοχες στο έγκλημα;
Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.