Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σιγά που δε θα εκμεταλλευόταν ο τραμπούκος-πειρατής γείτονας, το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα

Σιγά που δε θα εκμεταλλευόταν ο τραμπούκος-πειρατής γείτονας, το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών, προς πραγμάτωση των ποθούμενων γεωπολιτικών του ονειρώξεων με στόχο τον κατευνασμό της τουρκικής οργής λόγω πείνας.

Και τι δε μας έχει σούρει… Από κατηγορίες για «λοκάρισμα» τουρκικών μαχητικών από τους S-300 και παράνομων αναχαιτίσεων από ελληνικά μαχητικά, μέχρι άτοπες και ανιστόρητες εθνικιστικές κορώνες εν μέσω εορτασμών για την υποτιθέμενη μεγάλη νίκη της Τουρκίας πριν 100 χρόνια στη Μικρά Ασία (εννοείται ότι δε θα τα είχε καταφέρει ο μπεκρούλιακας Κεμάλ αν δε μας είχαν αδειάσει οι «σύμμαχοί» μας).

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η, για μια ακόμη φορά, αδιανόητη μαχαιριά των «συμμάχων», οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν την Τουρκία για τη «νίκη» της το ’22.

Είναι πασιφανές ότι αν η χώρα δεν ήταν αποσταθεροποιημένη από τις υποκλοπές, δε θα συνέβαιναν τα παραπάνω αίσχη.

Κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα από τις μουδιασμένες αντιδράσεις της κυβέρνησης, μέσω των οποίων φανέρωσε και στον πιο αδαή, ότι ένεκα υποκλοπών έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και δε μπορεί να πράξει ούτε τα στοιχειώδη.

Εκτός κι αν κάποιοι νομίζουν ότι μέσω τυπικών διαβημάτων διαμαρτυρίας δύναται να ξεπλυθεί ο εξευτελισμός που υπέστη ο ελληνισμός από τις άθλιες μεθοδεύσεις Τούρκων και «συμμάχων», για να φέρουν ένα βήμα πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Είναι προφανές ότι αν η κυβέρνηση συνεχίσει να βουλιάζει στα απόνερα των υποκλοπών και δε συνέλθει, τότε πολύ φοβούμαστε ότι ο Σουλτάνος θα κάνει το μεγάλο βήμα αξιοποιώντας την παρατεταμένη αδυναμία του αντιπάλου.

Ήδη έδειξε τα δόντια του πάλι στον Έβρο, για να τσεκάρει τις αντιδράσεις μας, οι οποίες όπως θα διαπιστώσατε ήταν ανεπαρκέστατες.

Συνεπώς, ουδείς μπορεί να αποκλείσει, ότι η παραπαίουσα Ελλάδα δε θα του ανοίξει την όρεξη και για ένα ντου στο Αιγαίο (με πιθανή τη συναίνεση των «συμμάχων», οι οποίοι όπως έχει αποδειχτεί σιγοντάρουν παρασκηνιακά τις Πρέσπες του Αιγαίου), για να πουλήσει στους πεινασμένους Τούρκους την υλοποίηση της διαβόητης «Γαλάζιας Πατρίδας» μπας και τον ξαναψηφίσουν.

Κρούουμε στο Μάξιμου τον κώδωνα του κινδύνου για τελευταία φορά.

Εφόσον δε συνετιστούν και εξακολουθήσουν να λειτουργούν φοβικά επειδή τους πιάσαν με τη γίδα των υποκλοπών στην πλάτη, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να παραιτηθούν, διότι το μόνο που δε χρειάζεται η χώρα, την ώρα που κλυδωνίζεται από την ανέχεια λόγω νέου ψυχρού πολέμου, είναι μια νέα εθνική ταπείνωση.

Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση. Ή θα ρίξει την κυβέρνηση για να ξαναφέρει τη δημοκρατία στον τόπο όπως ευαγγελίζεται, αναλαμβάνοντας επιτέλους τις ευθύνες της (όπως θα αντιληφθήκατε στην προ ημερησίας για τις υποκλοπές ο Τσίπρας δεν είναι διατεθειμένος να τις αναλάβει αλλιώς θα είχε πράξει τα δέοντα –  Συζήτηση για τις υποκλοπές: Όταν ο Αλέξης και η λοιπή αντιπολίτευση έσωσαν τον Κυριάκο), ή θα το βουλώσει και θα αφήσει το φρούτο να σαπίσει και να πέσει με ό, τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας.

Φτάνει πια με τους πολιτικούς τακτικισμούς προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και όχι των συμφερόντων της πατρίδας.

Θα επανέλθουμε…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.