Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Βροχερός θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα Πέμπτη, στην Πάτρα.

Από τα ξημερώματα βρέχει, ενώ αναμένεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας να υπάρχει συννεφιά και τις μεσημβρινές ώρες προβλέπεται καταιγίδα να χτυπήσει την περιοχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ και η υγρασία θα “αγγίξει” το 90%.

 

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά θα έντονα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με έμφαση τμήματα της Κ. Μακεδονίας, της Αν. Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς, της Β. Εύβοιας, των Σποράδων και του Β. Αιγαίου. Οι καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Δ. Μακεδονία είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 27-28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33-34, στην Ήπειρο από 14 έως 28-30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 30-31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 27-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29-30 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα τμήματα όπου θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.