Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Dolce vita και ρούχα υψηλής ραπτικής με πλαστά πεντακοσάρικα στην Μύκονο

Συναγερμός σήμανε στην Μύκονο με την σύλληψη 21χρονου Iσραηλινού, οποίος προσπάθησε να πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr το περιστατικό συνέβη χθες 24 Αυγούστου, όταν ένας 21χρονος Ισραηλινός επισκέφθηκε κατάστημα διάσημου γαλλικού Οίκου υψηλής ραπτικής, στην περιοχή της Ψαρούς, προκειμένου να αγοράσει ενδύματα. Φαίνεται ότι ήθελε να συνδυάσει τις διακοπές του στο “νησί των ανέμων” με επώνυμα ψώνια.

Αφού λοιπόν εξυπηρετήθηκε από τους υπαλλήλους, αγόρασε ενδύματα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες, ο 21χρονος ενημέρωσε ότι θα πληρώσει με μετρητά και μάλιστα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Έτσι λοιπόν έδωσε στον ταμία πέντε χαρτονομίσματα των 500. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατά τον έλεγχο διαπίστωσε ότι ήταν και τα πέντε ήταν πλαστά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ισραηλινός συνελήφθη.

Πλέον η αστυνομία εξετάζει που προμηθεύτηκε ο Ισραηλινός τα πλαστά χαρτονομίσματα και επίσης αν πρόκειται για κύκλωμα που διακίνησε όλο το καλοκαίρι πλαστά χαρτονόμισμα στο νησί ή εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.