Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα

Ακόμα μία γυναικοκτονία μέσα σε δύο ημέρες, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο, συγκλονίζει το πανελλήνιο. Την ίδια στιγμή ερωτήματα και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι το στυγερό έγκλημα έγινε λίγες ώρες μετά την καταγγελία της 41χρονης στις αρχές για ξυλοδαρμό από τον δράστη εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς και το ότι είχε ξαναγίνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του και του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα.

Το βεβαρυμμένο παρελθόν του δράστη

Η γυναίκα από την Αλβανία που έμενε στη Ζάκυνθο δεν κατάφερε αυτή τη φορά να γλυτώσει από τη κτητική μανία του εν διαστάσει συζύγου της που κατάγεται επίσης από την Αλβανία. Η 41χρονη βρέθηκε νεκρή από το μαχαίρι που κρατούσε ο 49χρονος, με το οποίο της κατάφερε δύο καίρια πλήγματα στον λαιμό και στο στήθος.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο 49χρονος εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο την επόμενη μέρα το πρωί πήγε… κανονικά στην δουλειά του, στην οικοδομή, σα να μην τρέχει τίποτα.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

https://www.in.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.