Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σε πλήρη εξέλιξη η ανεμπόδιστη μετατροπή της χώρας σε αμερικανικό προτεκτοράτο και φέουδο του Μητσοτάκη. Σαμαράς-Καραμανλής ακούνε;

Του Αδέξιου Δεξιού

(Ανανεωμένο) Δε θέλει πλέον ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς προς τα που οδεύει η χώρα.

Αρκεί μια απλή ανάγνωση της τρέχουσας ειδησεογραφίας, για να… αποχαιρετήσει την Ελλάδα που χάνει.

Μια Ελλάδα την οποία ο Μητσοτάκης  ανεμπόδιστα μετατρέπει σε αμερικανικό προτεκτοράτο και φέουδό του.

Μας ξεγέλασε προς στιγμήν, με το κακοστημένο τάχα πατριωτικό σόου στο κογκρέσο, αλλά η αλήθεια δεν άργησε να φανεί.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Μητσοτάκης βαδίζει στα χνάρια του Ιωαννίδη, βαυκαλιζόμενος κι αυτός ότι οι Αμερικανοί θα κάνουν πράξη τις υποσχετικές που έχουν δώσει.

Να δούμε τι θα κάνει ο Κυριάκος, αν ο Ερντογάν «τρυπήσει» στα 6 μίλια με το νέο γεωτρύπανο που θα ρίξει στη… γαλάζια πατρίδα τον Αύγουστο. Εκεί κατά Κρήτη μεριά για να νομιμοποιήσει το έωλο και ανυπόστατο τουρκολιβυκό  μνημόνιο, όπως λένε κακές γλώσσες.

Άραγε θα δώσει εντολή να το βουλιάξουν;

Προφανώς και όχι. Διότι θα παρέμβουν οι Αμερικανοί, και θα του πουν, όπως είχαν πει και στον πολιτικό  συνδαιτυμόνα του Σημίτη, να τα βρει με τους Τούρκους.

Και κατόπιν των νέων ευχαριστιών στους «συμμάχους» που πάλι μας «έσωσαν», η πατρίδα θα βρεθεί ένα βήμα πριν από τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Κι ο Κυριάκος, «επαξίως», από Μητσοτάκης θα μετονομαστεί σε Ιωαννίδης.

Ακόμη όμως κι αν οι κακές γλώσσες αποδειχτούν αναξιόπιστες, η νέα εθνική ταπείνωση πλησιάζει.

Με τον Ερντογάν να ανακηρύσσεται σε επίσημο χωροφύλακα της ευρύτερης περιοχής (η συμφωνία με Ρωσία – Ουκρανία για τα σιτηρά δείχνει τον δρόμο), και τον Μητσοτάκη σε υποτακτικό παρία των Αμερικανών.

Και πώς λέτε ότι θα διαχειριστεί την προδοσία για να μην τον κατασπαράξει ο λαός;

Μα το βλέπετε εδώ και τρία χρόνια.

Μέσω της εγκαθίδρυσης του καθεστώτος του.

Με πολιορκητικούς κριούς τα… πετσωμένα ΜΜΕ, των στρατό μετακλητών και τους καλά χορτασμένους νταβατζήδες.

Όπου όλοι μαζί, κάνουν τη νύχτα μέρα, ώστε να αποπροσανατολίζουν και να διχάζουν τον δύσμοιρο λαό, χειραγωγώντας τον για να μην ξεσηκωθεί.

Όμως, επειδή η φτώχεια και η αδικία, έχουν αρχίσει να χαλάνε τα νοσηρά σχέδια του Μητσοτάκη, με μερίδα πολιτών να αρχίζει να ξεσηκώνεται, τι κάνει;

Ό, τι κι ο πατέρας του  (Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε στα ΜΑΤ: «Το κράτος είστε εσείς»). Βγάζει στο δρόμο τα ΜΑΤ και σπάνε στο ξύλο τους διαμαρτυρόμενους (ΕΔΕ και μετακίνηση αστυνομικών ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. – Σάλος από τις εικόνες βίας στη χθεσινή πορεία).

Πρόκειται για μια μικρή γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν τον… μαύρο χειμώνα που έρχεται, όταν ο λαός λόγω γεωπολιτικού χάους και κυβερνητικής αναλγησίας ένεκα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των νταβατζήδων που λέγαμε, δε θα μπορεί να φάει, να πλυθεί και να ζεσταθεί.

Φαίνεται εντούτοις ότι ο Κυριάκος είναι ιδιαιτέρως στριμωγμένος και αποφάσισε να αντιγράψει όλη την αυταρχική μεθοδολογία του πατέρα του για να αμυνθεί. Σύροντας εκ νέου τη χώρα στις σκοτεινές ατραπούς που χάραξε ο Μαυρίκης γνωστός κι ως «εθνικός κοριός». Ο διοικητής της ΕΥΠ το είπε εμμέσως, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες τόσο του Ν. Ανδρουλάκη όσο και του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη περί παράνομων παρακολουθήσεων των κινητών τους τηλεφώνων, όχι εμείς («Βόμβα» από την ΕΥΠ: Με αίτημα από ξένες υπηρεσίες η παρακολούθηση του κινητού του Κουκάκη). Πάντως, ένα παλιό κομάντο του μητσοτακισμού της εποχής Γρυλλάκη (όσο κι αν ακούγεται παράδοξο τότε υπήρχαν πραγματικοί άριστοι στην αγία οικογένεια), που είχε βάλει πλάτη για να σώσει τον παππού (έτσι λένε οι παλιοί της οικογένειας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη), και θα μπορούσε να πράξει το ίδιο και σήμερα, έχει απομακρυνθεί καθώς οι… μανατζαρέοι του Κυριάκου τον θεωρούν τοξικό. Καλά ξεμπερδέματα…

Ωστόσο, αποτελεί ντροπή για το λοιπό πολιτικό προσωπικό της χώρας, το κλείσιμο των ματιών μπροστά στα αίσχη του Μητσοτάκη, επειδή τρέμει το πολιτικό κόστος που θα επωμιστεί εξαιτίας του μπάχαλου που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε οικονομία και εθνικά.

Εννοείται ότι αναφερόμαστε στον Τσίπρα (οι υπόλοιποι αρχηγοί δε μπορούν να κάνουν κάτι για ευνόητους λόγους), ο οποίος με τις αντιπολιτευτικές κραυγές, πασχίζει να κρύψει  το… παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο, γιατί αυτή τη φορά απειλείται με πολιτικό θάνατο.

Έτσι, ελλοχεύει ο κίνδυνος, στο τέλος να καταστεί πάλι κυρίαρχος ο Μητσοτάκης διότι δε θα τολμάει κανείς άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Μόνη λύση, για να μην αφανιστεί η Ελλάδα, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, είναι να αφυπνιστούν και να βγουν μπροστά  Σαμαράς και Καραμανλής.

Άραγε ακούνε;

Οι στοχευμένες κατά καιρούς παρεμβάσεις τους, μας κάνουν να πιστεύουμε πως ακούνε πολύ καλά και έχουν αποφασίσει να κινηθούν με συγκεκριμένη στρατηγική για τη σωτηρία της πατρίδας.

Μακάρι να έχουμε δίκιο, διαφορετικά… αντίο Ελλάδα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.