Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σε άθλια κατάσταση ο Αντώνης Σαμαράς

Συνεργάτες του βλέπουν «προδοσία Κυριάκου»

Δύσκολες ώρες ζει ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την απόφαση – κόλαφο του δικαστικού συμβουλίου που γκρέμισε τον ισχυρισμό του περί «σκευωρίας» αναφορικά με το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στο πολυτελές ξενοδοχείο Theoxenia με αθλητική περιβολή. Έκτοτε, αγνοείται.

Είναι φυσικά τεράστιο το χτύπημα που δέχτηκε. Διπλό χτύπημα. Ευτυχισμένος το πρωί της Πέμπτης, ικανοποιημένος το βράδυ της ίδιας ημέρας με τις ψεύτικες διαρροές να θέλουν την παραπομπή Παπαγγελοπούλου – Τουλουπάκη για την σκευωρία εις βάρος του, σοκ την Παρασκευή το πρωί όταν έμαθε ότι οι ισχυρισμοί του κατέρρευσαν και τώρα θα έρθει ο ίδιος αντιμέτωπος κυρίως στα αστικά δικαστήρια με όσους συκοφάντησε.

Το χειρότερο όμως, είναι ότι όπως όλα δείχνουν η έρευνα για το τεράστιο σκάνδαλο Novartis θα ξανανοίξει, λόγω των στοιχείων που κατατέθηκαν στην διαδικασία. 

Αδιευκρίνιστα ποσά σε λογαριασμούς υπουργών, εκβιασμοί μαρτύρων, στοχοποίηση και προαναγγελία εξόντωσης εισαγγελέων και προστατευόμενων μαρτύρων, αποκαλύπτουν ένα σκηνικό Κολομβίας προκειμένου να συγκαλυφθεί η ληστεία του δημόσιου πλούτου και οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί.

Σε όλα αυτά έρχεται η σοβαρότατη υπόθεση κατασκοπείας, η μεγαλύτερη υπόθεση κατασκοπείας στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους, που ξεκίνησε έπειτα από την σύλληψη κατασκόπου στην Αμερική. Μία υπόθεση η οποία περιέργως δεν έχει απασχολήσει ακόμα την ελληνική δικαιοσύνη, παρά το γεγονός ότι στόχος των κατασκόπων ήταν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, πολλά εξ’αυτών μέλη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας.

Το γεγονός ότι στόχοι των κατασκόπων υπήρξαν και δημοσιογράφοι που κατηγορήθηκαν άδικα για την υποτιθέμενη σκευωρία, περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι ο επόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πράξει τα δέοντα, διότι εδώ προκύπτει μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας.

Σε κάθε περίπτωση, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά βλέπουν πισώπλατο μαχαίρωμα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός όμως που είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί. Διότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός υφίσταται τεράστιο κόστος και όχι μόνο πολιτικό από την απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν και πότε θα εμφανιστεί ο Αντώνης Σαμαράς στο προσκήνιο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.