Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ,ε διαστήματα αραιής συννεφιάς , ενώ κατά τις βραδινές ώρες , ενδέχεται να βρέξει.

Η θερμοκρασία θα μειωθεί και θα φθάσει μέχρι 34 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Τα Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς και η θερμοκρασία θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο και θα φθάσει μέχρι 30 βαθμούς.

Μικρό ενδεχόμενο υπάρχει να βρέξει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα. Οι καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις έως και μεγάλου μεγέθους. Στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια ηπειρωτικά τμήματα. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 34, στην Ήπειρο από 14 έως 33 βαθμούς, στην Θεσσαλία από 15 έως 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 33-35, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 29-31 βαθμούς, στις Κυκλάδες από 20 εώς 28-29, στην Κρήτη από 15 έως 33-36 και τα Δωδεκάνησα από 20 έως 33-34.

Βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 5 και στα νοτιοανατολικά εώς 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.