Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έξαλλοι στο Μαξίμου από την «ομοβροντία» φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ

Νιώθουν ότι χάνουν τον έλεγχο λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών!

Μία πραγματική ομοβροντία άρθρων με στόχο το μέγαρο Μαξίμου έχει προβληματίσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον, καθώς έρχεται την πλέον κρίσιμη στιγμή για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέσα που μέχρι πρότινος υμνούσαν τον πρωθυπουργό παρομοιάζοντας τον με το βιβλικό Μωυσή και άλλα ιστορικά πρόσωπα, έχουν φτάσει στο σημείο να παρομοιάζουν το μέγαρο Μαξίμου με «χαλβαδοπωλείο»! (Πρώτο Θέμα)

Η εφημερίδα Καθημερινή σφυροκοπά ανελέητα τα «δώρα» της κυβέρνησης ακόμα και σε φοροφυγάδες, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή και για μοίρασμα χρήματος σε ημέτερους, που «εάν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον έπαιρναν με τις πέτρες σε όλη την επικράτεια»!

Ο Τάσος Τέλλογλου αφήνει σοβαρές αιχμές για εμπλοκή του Μαξίμου προκειμένου να «εκτεθεί» ο Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την δικαστική εξέλιξη της λεγόμενης «σκευωρίας Novartis» που εξελίχθηκε σε φιάσκο, ενώ παράλληλα «καρφώνει» την οικογένεια Αλαφούζου στοχοποιώντας πλοίο συμφερόντων της, που «φορτώνει στην Ρωσία και ξεφορτώνει στην Τουρκία»!

Παρόμοιοι χαρακτηρισμοί από το Liberal, τρολάρισμα από τον ΣΚΑΪ για την κατάρρευση του ισθμού λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου…

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο μέγαρο Μαξίμου με κορυφαίο στέλεχος να αναφωνεί: Τόσα τους έχουμε δώσει και μας «πουλάνε» την πιο κρίσιμη στιγμή!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.