Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Άλλη μία εθνικά επικίνδυνη δήλωση Μητσοτάκη στην σύνοδο του ΝΑΤΟ που πέρασε στα «ψιλά»

Πέταξε στα σκουπίδια το άρθρο 5!

Δεν ήταν μόνο η εξωφρενική δήλωση Μητσοτάκη με την οποία αναγνώρισε δήθεν απειλές ασφαλείας της Τουρκίας από τους Κούρδους, ξεπλένοντας έτσι όχι μόνο την κουρδική γενοκτονία, αλλά το σύνολο της τρομοκρατικής δράσης της Τουρκίας τον τελευταίο αιώνα.

Μία δήλωση ελεεινή και ανιστόρητη, καθώς το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιεί η Τουρκία για να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δήθεν εκπαιδεύει τρομοκράτες στο έδαφος της! Επιπλέον όλοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία είναι η κοιτίδα της ισλαμικής τρομοκρατίας την οποία την χρησιμοποιεί ως μακρύ χέρι για να εισβάλει και να αποσταθεροποιεί χώρες. Για την ακρίβεια η Τουρκία είναι μία χώρα τρομοκράτης. Και όμως ο πρωθυπουργός την ξέπλυνε…

Υπάρχει όμως κι άλλη μία δήλωση του πρωθυπουργού η οποία ισοδυναμεί με εθνικό κίνδυνο. Ότι δηλαδή το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο επίλυσης των διαφορών μεταξύ κρατών – μελών του! 

Με την συγκεκριμένη δήλωση ο Μητσοτάκης προωθεί τις άθλιες τουρκικές μεθοδεύσεις κατά της Ελλάδας, με κύρια αυτή την αλλοίωση της έννοιας του άρθρου 5 όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά.

 

Είναι σαφές ότι η Ελλάδα όπως και κάθε χώρα στον κόσμο, συμμετέχει σε μία συμμαχία με κύριο σκοπό να εξασφαλίσει την εθνική της κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα. Η Ελλάδα λοιπόν δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, επειδή το θέλει η Τουρκία. Η επειδή η Τουρκία κρατάει στο χέρι τον Στόλτενμπεργκ ο οποίος πραξικοπηματικά απεμπλέκει το άρθρο 5 από τα ελληνοτουρκικά.

Η διαχρονική στάση της Ελλάδας μάλιστα είναι αντίθετη από αυτή που εξέφρασε ο Μητσοτάκης. Ας μην ξεχνάμε την απάντηση που είχε δώσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Στόλτενμπεργκ, μέσα στο προεδρικό μέγαρο, συνθλίβοντας κυριολεκτικά την ρητορική του αναφορικά με το συγκεκριμένο άρθρο.

Διότι με απλά λόγια εάν το ΝΑΤΟ δεν μας προστατεύσει σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης, δεν υπάρχει λόγος για την Ελλάδα να βρίσκεται σε αυτό. Η Ελλάδα κινδυνεύει από την Τουρκία και όχι από την Μαδαγασκάρη.

Δυστυχώς οι εκκλήσεις μας στον πρωθυπουργό έπεσαν στο κενό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.