Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πάτρα: Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Πατούχα

Την περιπέτεια της υγείας του θέλησε να μοιραστεί δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Ανυπότακτη Πολιτεία”, Χρήστος Πατούχας.

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό διαγνώστηκε με καρκίνο στον αριστερό πνεύμονα.

Η διάγνωση της ασθένειας έφερε 4 μήνες με συνεχείς εξετάσεις και θεραπείες, με τους ιατρούς του να αποφασίζουν να εγχειριστεί ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος.

Ο Χρήστος Πατούχας είναι ο μακροβιότερος ενεργός δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας και χαίρει εκτίμησης τόσο από πολιτικούς φίλους όσο και από αντιπάλους, για τη νηφάλια παρουσία του και τη συνέπεια των πράξεών του με την ιδεολογία του.

Το χαμόγελο δεν έσβησε από τα χείλη του, παλεύοντας με την ασθένεια και ακολουθώντας κατά γράμμα τις υποδείξεις των γιατρών του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του, που συνοδεύτηκε από εκατοντάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση, έγραψε:

Με την παραλαβή των ιστολογικών εξετάσεων ολοκληρώνεται η δύσκολη διαδικασία του τελευταίου τετραμήνου, κυρίως του τελευταίου μήνα. Οι ειδικοί θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω τις προσεχείς μέρες.

Αφαιρέθηκε λοιπόν καρκινικός όγκος του αριστερού πνεύμονα και προς το παρόν κλείνει ένας πολύ επώδυνος κύκλος.

Θέλω να ευχαριστήσω φίλους, συγγενείς, συντρόφους για την αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και την οικογένεια μου. Αν και ακόμα είμαι στο μέσο της αποθεραπείας, τα δύσκολα πέρασαν.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!! Αισιοδοξία και δύναμη!

288491255_10221910024795449_730809610257034566_n.jpg

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.