Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δ. Κουτσούμπας: Κοροϊδία τα μέτρα για τα καύσιμα

Στο πλευρό των συνταξιούχων και «των αγώνων που δίνουν όλο αυτό το διάστημα για τα δίκαια αιτήματα τους» τάχθηκε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ – ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ).

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια στα καύσιμα ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «δυστυχώς, η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό». «Ούτε 1 ευρώ την ημέρα δεν είναι τα περιβόητα, τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Διατύπωσε παράλληλα επικρίσεις για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους συνταξιούχους λέγοντας: «Συνεχίζει να εμπαίζει και τους συνταξιούχους, οι οποίοι βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σε πολύ δύσκολη κατάσταση για την επιβίωση τους -αφού είχαμε συνεχείς περικοπές συντάξεων, συνεχείς περικοπές σε άλλες παροχές, ακόμα και σε φάρμακα και στην υγεία, είχαμε και τις τελευταίες μεγάλες ανατιμήσεις που δίνουν και τη χαριστική βολή».

Διαβεβαίωσε τέλος πως το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό των συνταξιούχων «για να παλέψουμε για αύξηση εδώ και τώρα των καταβαλλόμενων συντάξεων, για να έρθει η κατώτερη σύνταξη στα 650 ευρώ -και όχι στο αστείο ποσό που βρίσκεται σήμερα των 384 ευρώ- και να αποδοθούν, να εκδοθούν όλες οι συντάξεις που καθυστερούν και να σταματήσει η κυβέρνηση αυτή τη κοροϊδία, με τα λογιστικά και άλλα τέτοια τερτίπια».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.