Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη για να δει μπασκετάκι ο Μητσοτάκης

«Ολιστικός» τρόπος ζωής για τον πρωθυπουργό

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα μαθήματα ολιστικής ζωής που παρέδωσε στους νέους, τους οποίους τους συμβούλεψε να μην εστιάζουν στο πόσα χρήματα λαμβάνουν ως μισθό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στη Βοστώνη, όχι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά για να βρεθεί στην Τελετή Αποφοίτησης του Boston College και για να δει αγώνα NBA.

Όπως μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το FlightAware, ο πρωθυπουργός πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B και την Τρίτη αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το documento.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με το υπερπολυτελές VIP κυβερνητικό αεροσκάφος Falcon της εταιρείας Dassault, το οποίο «δώρισαν» στην Ελλάδα οι Γάλλοι μαζί με τα Rafale.

Μάλιστα, μετά από την ομιλία του στο κολλέγιο απ’όπου αποφοίτησε η σύζυγός του και ο γιος του Κωνσταντίνος, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παρακολούθησαν αγώνα στο γήπεδο του Boston Celtics για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ για το NBA!

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.