Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το ΚΙΝΑΛ … επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ με 95%

Συντριπτική ήταν η επικράτηση της ονομασίας «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» έναντι του ονόματος που ίσχυε  («Κίνημα Αλλαγής»), όπως κατέγραψε η εσωκομματικά ψηφοφορία που διεξήχθη την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, το 95% των μελών αποφάσισαν την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και στον πράσινο ήλιο, επαναφέροντας έτσι την ιστορική ονομασίας και το ιστορικό σύμβολο.

Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή στις κάλπες για τα όργανα και τους συνέδρους, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει τις 180.000 ψηφίσαντες. Ειδικότερα, το σύνολο των ψηφοφόρων ανά την επικράτεια ανέρχεται σε 179.005, ενώ την Τρίτη ψηφίζουν στις τομεακές οργανώσεις επιστημόνων και συνδικαλιστών περίπου 4.000 μέλη ακόμη.

Για νέα «ψήφο εμπιστοσύνης» μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης στον REAL FM, χαιρετίζοντας τη μεγάλη συμμετοχή των μελών στις εκλογικές διαδικασίες.

«Τιμούμε τη ρίζα μας, τη δημοκρατική – προοδευτική ρίζα, η οποία τα χρόνια της μεταπολίτευσης άλλαξε την Ελλάδα, με τεράστιες υποδομές, με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, με την ενίσχυση της ευρωπαϊκής προοπτικής. Στη νέα όχθη της προσπάθειας που κάνουμε, της προσπάθειας που έδωσε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης ο ελληνικός λαός με μια τεράστια, συγκλονιστική συμμετοχή , κρατάμε όλα τα θετικά ως φάρο και πυξίδα. Δεσμεύομαι ότι τα αρνητικά δεν πρόκειται να τα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κανένας ψηφοφόρος μας, κανένας άνθρωπος που πιστεύει στις ιδέες και τις αρχές της δημοκρατικής παράταξης», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.