Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα Τρίτη, για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει καθ όλη τη διάκρεια της ημέρας ηλιοφάνεια, με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς, και με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και να φθάνει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα φτάσει  το 70%

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 31 Μαΐου προβλέπεται γενικότερα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Κεντρικής Στερεάς, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς, 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 34 βαθμούς, 17 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 27 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.