Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζήτησε πρόωρες εκλογές

Η… περίοδος χάριτος που είχε δώσει στην κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης περιμένοντας τις κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου τελείωσε. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χθες, ζήτησε με την σειρά του πρόωρες εκλογές, αυξάνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση και αλλάζοντας ξαφνικά την στρατηγική του.

 

«Και ο Μητσοτάκης ζητούσε εκλογές και όποτε ήθελε της έκανε ο Τσίπρας. Αυτά είναι ρητορικά παιχνίδια. Εγώ λέω ότι εκλογές πρέπει να γίνουν, πρέπει η σημερινή κυβέρνηση να σταματήσει να έχει τη δυνατότητα να παγώνει τις οποίες ευκαιρίες έχει ο τόπος μας και από το ταμείο ανάκαμψης αλλά και από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εργαλεία. Θεωρώ αδιανόητο αυτή η κυβέρνηση να διαχειριστεί μια από τις τελευταίες ευκαιρίες, που είναι τα 72 δις από το ταμείο ανάκαμψης και από το ΕΣΠΑ και όπως φαίνεται να το διαχειρίζεται δυστυχώς θα χάσουμε μία ακόμη ευκαιρία», είπε αρχικά και προσέθεσε υπαινισσόμενος ότι εκλογές πρέπει να γίνουν τώρα: « Γι’ αυτό για μένα όσο γρηγορότερα αλλάξουν τα πράγματα και έρθει μία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση τόσο καλύτερο για τον τόπο και για τον ελληνικό λαό»!

 

Η φράση του κ. Ανδρουλάκη μπορεί να «εξέπληξε» ορισμένους, ωστόσο ήταν κοινό μυστικό στη Χαριλάου Τρικούπη ότι σύντομα θα έπρεπε το κόμμα να βγει μπροστά δείχνοντας ότι δεν φοβάται μια εκλογική μάχη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.