Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δάκης: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»

διαίτερα κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Δάκη, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ο φίλος του και χορογράφος, Τάκης Σαγιώρ, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής ζυγίζει πλέον 42 κιλά, έχει απώλεια μνήμης και δεν δέχεται να φάει. Τ’ αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται φυσικά, στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με τη βελούδινη φωνή, Δάκης, δεν είναι καλά! Βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, Γιώργος Πολυχρονίδης. Ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του “πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι.

 

Το τηλέφωνο του “έχει αλλάξει νούμερο”. Το έχουν 2 – 3 στενοί του φίλοι. Κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι. Ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον… λυπούνται. Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα! Τώρα, όμως, φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη.

 

Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον. Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με αξιοπρέπεια, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά τη μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού. Δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι. Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή» έγραψε Τάκης Σαγιώρ στα social media. Ωστόσο, λίγη ώρα μέτα τη δημοσίευσή του, το εν λόγω κείμενο «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του χορογράφου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.