Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Απειλούν τον πρώην σύμβουλο του Καραμανλή! «Ξέρεις καλά τι έπαθε ο…»

Του θύμισαν τι είχε πάθει ο Τσαλικοδης, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – «Λειτουργεί ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα;» διερωτάται ο Νίκος Καραχάλιος

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην σύμβουλος στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Καραχάλιος αναφέρει ότι δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από κάποιον που του μίλησε με βαριά φωνή και αφού του είπε ότι «προκαλεί», του υπενθύμισε τι είχε πάθει το πρώην στέλεχος της Vodafone, Κώστας Τσαλικίδης, ο οποίος είχε βρεθεί απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του! Μάλιστα, ο Νίκος Καραχάλιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί, ενώ την ίδια ώρα διερωτάται αν λειτουργεί ακόμη παρακράτος στη χώρα μας.

«“Προκαλείς! Θυμήσου τον Τσαλικίδη.. Ξέρεις καλά τι έπαθε..” Είπε η βαριά φωνή στο τηλέφωνο κ έκλεισε. Το ύφος απειλητικό. Η κλήση ανώνυμη. Μια από τις πολλές τις τελευταίες μέρες. Λειτουργεί ακόμη παρακράτος στην Ελλάδα; Μπορεί. Να φοβηθώ αποκλείεται. Να ενεργοποιηθεί το κράτος επίσης…» έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Η υπόθεση Τσαλικίδη

Υπενθυμίζεται Κώστας Τσαλικίδης βρέθηκε απαγχονισμένος στις 9 Μαρτίου του 2005, στο μπάνιο του σπιτιού του στον Κολωνό, έχοντας δεμένο γύρω από τον λαιμό του με ναυτικό κόμπο ένα σκοινί εννέα χιλιοστών. Το άψυχο σώμα του είχε βρει η ίδια του η μητέρα, που μετά τις μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον γιο της στο τηλέφωνο, μπήκε στο διαμέρισμά του για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Μετά τον θάνατό του, ο ασκός του Αιόλου για την υπόθεση των υποκλοπών ανοίγει παρασύροντας στη δίνη του πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της κυβέρνησης, μυστικές υπηρεσίες, ξένες πρεσβείες και πολίτες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.