Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Συνεχίζεται η καλοκαιρία στην Πάτρα, καθώς και σήμερα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνεόυν με ταχύτητα μέχρι 2 μποφόρ.

η υγρασία θα φθάσει το 80%.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 αναμένεται ηλιοφάνεια. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στα ανατολικά. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις. Τις ίδιες ώρες θα σημειωθούν σποραδικές και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά και στη Θράκη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 27, στη Θεσσαλία από 12 έως 28, στην Ήπειρο από 6 έως 24, στην Στερεά από 9 ως 28, στην Πελοπόννησο από 7 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 29, στις Κυκλάδες από 11 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 24 και στη Κρήτη από 8 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.