Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η ντροπή της δημοσιογραφίας

Ντράπηκε και η ντροπή!

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» φέρνει σε αποκλειστικότητα στο φως όλα τα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν με σαφήνεια πως, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες καταρρέουν μπροστά στο ενεργειακό κόστος που τους επέβαλε ο κ. Στάσσης με τις επιλογές του αλλά και η κυβέρνηση, ο ίδιος σκορπά εκατομμύρια ευρώ με τέτοια άνεση, ώστε το γεγονός χρήζει άμεσης διερεύνησης από τις εισαγγελικές Αρχές της χώρας.

Μιλάμε φυσικά για το »Αυτοκρατορικό ανάκτορο» που χτίζει στην Κέα (τη γνωστή και ως Τζια) ο golden πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, του οποίου οι χειρισμοί (που είχαν και την κυβερνητική ευλογία, φυσικά) έχουν βουλιάξει σε βαθιά απελπισία όλα τα ελληνικά νοικοκυριά τους τελευταίους μήνες.

Πέραν της ηθικής διάστασης του θέματος, εδώ μιλάμε για μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία από αυτές που στο εξωτερικό «ρίχνουν κυβερνήσεις». Μιλάμε φυσικά για τις χώρες όπου η δημοκρατία λειτουργεί αδιάλειπτα και τα ΜΜΕ ανταπεξέρχονται στον θεσμικά επιβεβλημένο ρόλο τους, τον έλεγχο της εξουσίας και την προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Εδώ λοιπόν αποδεικνύεται γιατί η Ελλάδα καταστρέφεται, γιατί οι πολίτες απειλούνται με φτωχοποίηση και γιατί οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, ενώ κάποιοι θησαυρίζουν στα αποκαΐδια.

Η ιστοσελίδα του Χρήστου Ράπτη (φωτό), iefimerida.gr Αντί να ασχοληθεί με την απίστευτη αποκάλυψη ή έστω να σιωπήσει, δημοσιοποιεί την απάντηση στην δημοσιογραφική έρευνα, από «πηγές της ΔΕΗ»!

Όταν ο Άδωνις, η ντροπή της πολιτικής δηλαδή, συναντά την ντροπή της δημοσιογραφίας

Φυσικά αυτή η αλήθεια που δημοσιεύεται από ένα υποτίθεται δημοσιογραφικό ΜΜΕ, είναι  μία προσπάθεια για να ξεπλυθεί η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση, χωρίς φυσικά να αμφισβητηθούν τα στοιχεία που αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία». Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να αμφισβητηθούν, αφού είναι αδιάσειστα!

Το συγκεκριμένο άρθρο που έσπευσε να κοινοποιήσει ο υπουργός ανάπτυξης, ο χειρότερος υπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους δηλαδή, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν είναι καν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας! Αλλά είναι αναπαραγωγή non paper της ΔΕΗ!

Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο. Μία αναζήτηση στην λίστα Πέτσα, θα δείξει ότι τα ΜΜΕ του Χρήστου Ράπτη έχουν πάρει ποσά από το δημόσιο ταμείο, που θα ζήλευαν και οι New York Times. Μιλάμε λοιπόν για μία πραγματική αλλοίωση της ουσίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, όπου υποτιθέμενα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ως γραφείο τύπου της κυβέρνησης, των εκλεκτών της κυβέρνησης, των συμφερόντων που συνδέονται με την κυβέρνηση.

Όλα αυτά στην πλάτη της Ελλάδας, μιας Ελλάδας που καταρρέει ακριβώς επειδή η υποτιθέμενοι ελεγκτές της εξουσίας μετατρέπονται σε αυλικούς του νέου Ραμσή, που μάλιστα κάποιοι είχαν το θράσος να τον βαφτίσουν «Μωυσή».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.