Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αν ήξερε…

Σε ερώτηση για τους Αζόφ στη Βουλή, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: “Όταν έχεις πόλεμο, δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων..
Σε ερώτηση για τους Αζόφ στη Βουλή, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: “Όταν έχεις πόλεμο, δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε”.
Μάλιστα. Κατ’ αρχάς όταν μιλάς για πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων σε μια χώρα όπως η Ελλάδα και η παράταξή σου κάτι γνωρίζει γι’ αυτά, μια μεγαλύτερη συστολή χρειάζεται.
Κατά δεύτερον, ας υπενθυμίσουμε στην κυρία πρώην υπουργό:
α) Ο Ζελένσι και οι ναζί φίλοι του, οι Αζόφ, ζήτησαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από το ΚΚ Ουκρανίας και το έθεσαν εκτός νόμου,
β) Ο Ζελένσκι και οι ναζί φίλοι του, οι Αζόφ, ζήτησαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων από 11 κόμματα στην Ουκρανία και τα έθεσαν εκτός νόμου,
γ) Ο Ζελένσκι και οι ναζί φίλοι του, οι Αζόφ, ζήτησαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και έχουν συλλάβει εδώ και ένα μήνα τον Α’ Γραμματέα της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της Ουκρανίας,.
Την ώρα που χειροκροτούσε τον Ζελέσκι, που μας έφερε στη Βουλή τους ναζί φίλους του, αν τα γνώριζε αυτά, η κυρία Μπακογιάννη θα μετρίαζε – φανταζόμαστε – το χειροκρότημα και θα ζητούσε τον λόγο από τον Ζελένσκι και τους ναζί φίλους του που εν καιρώ πολέμου ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.