Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Χαλάλι του τα 1.000 ευρώ τη μέρα! Η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για την αμοιβή του «χρυσού» Στάσση

Πιο εξωφρενική και από τα… κόστη της βίλας του είναι η αντίδραση της κυβέρνησης

Με εξωφρενικό πείσμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται το προκλητικό ποσό που λαμβάνει ως αμοιβή το Golden Boy της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, ο οποίος την ίδια ώρα χτίζει φαραωνικό παλάτι στη Τζια, με καταγγελίες να κάνουν λόγο για μαύρο χρήμα, αφού η αξία του δεν συνάδει ούτε με την ετήσια αμοιβή του!

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση για το σχόλιο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος χαρακτήρισε υπερβολικό το ποσό των 1.000 ευρώ τη μέρα, με το οποίο αμείβεται ο golden μάνατζερ, κούνησε το δάχτυλο στους πολίτες οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν την… τεράστια προσφορά του στη ΔΕΗ!

Ο Οικονόμου υποστήριξε ότι οι απλοί πολίτες που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό ή με… 1.500 ευρώ το μήνα δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί ο Γιώργος Στάσσης αμείβεται με 360.000 ευρώ τον χρόνο, καθώς θα πρέπει να συγκρίνουν την αμοιβή του με αυτές των στελεχών σε άλλες εταιρείες ενέργειας.

Το αποκορύφωμα; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ακολουθώντας τη γραμμή της Άννας Καραμανλή που είπε «χαλάλι του» το ανάκτορο που χτίζει με πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων, παρουσίασε τον Στάσση ως… μεγάλο ευεργέτη της ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι η αμοιβή του είναι αντίστοιχη των επιτευγμάτων του!

Οι πολίτες έχουν φτάσει σε σημείο εξαθλίωσης καλούμενοι να πληρώσουν το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με λογαριασμούς που είναι ίσοι με έναν μισθό και η κυβέρνηση πλέκει με προκλητικό τρόπο το εγκώμιο του golden Στάσση. Ζούμε πραγματικά μια παρωδία! 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.