Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πότε θα κάνει ξαστεριά;

Και θέλει να μας πείσει ο φίλτατος Κυριάκος, ότι με μια εντυπωσιακή παρέλαση επισκίασε τα ανοσιουργήματά του.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Κάποιος να ξυπνήσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος καθεύδει υπό μανδραγόρα βαυκαλιζόμενος ότι είναι ακόμη ο… ηγέτης του 40%, και να του πει ότι χώρα και λαός δεν αντέχουν άλλη… αριστεία. Και καλό είναι να επισπεύσει τις διαδικασίες αποχώρησης, προτού η βλάβη καταστεί ανήκεστος.

Του το σφύριξε εμμέσως τις προάλλες κι ο Κουμπάρος (άγνωστο γιατί, το ψάχνουμε), με τη δημοσκόπηση-κόλαφο που δημοσίευσε στα μέσα του.

Δε θέλει ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς, ότι αν τώρα ο… παραλίγο Μωυσής έχει 27%, τηρουμένων των αναλογιών, ποιο θα είναι το ποσοστό του σε έναν χρόνο.

Εννοείται ότι ποσώς ενδιαφερόμαστε για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου. Άλλωστε από τα συμφραζόμενα βγαίνει ότι τα έχει κάνει τα κουμάντα του. Άρα δε θα ζοριστεί όπου κι αν βρεθεί.

Μας νοιάζει όμως τι θα απογίνει ο έρμος τούτος τόπος.

Τον οποίο ο άλλοτε λαοπρόβλητος έχει δέσει στο άρμα των κορακιών της Δύσης και των αδηφάγων του αναρχοκαπιταλισμού (διεθνούς και εγχώριου), δίχως να έχει πάρει το παραμικρό αντάλλαγμα προς διασφάλιση της κυριαρχίας της χώρας, ενόψει του άδηλου μέλλοντος που ξημερώνει.

Ας ελπίσουμε ότι ο από μηχανής θεός της Ελλάδας θα μας σώσει πάλι.

Μέχρι τότε ας τραγουδάμε το γνωστό άσμα.

Χρόνια Πολλά!!!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.