Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

“Ανακάλυψη” Γεωργιάδη: Ρεσιτάλ αναισθησίας με τη φτώχεια του κόσμου… “οι πολίτες δεν κρυώνουν”

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Τρίτης. Ο υπουργός σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για τον λόγο που ο κόσμος δεν βάζει βενζίνη και πετρέλαιο σημείωσε ότι «η οικονομία είναι ψυχολογία», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι «δεν κρυώνει ο κόσμος και έχει μία κυβέρνηση που είναι στο πλάι του συνεχώς». Οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης έφεραν την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ρωτά την πρωθυπουργό εάν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη. «Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με το ρεσιτάλ αναισθησίας Γεωργιάδη πως οι πολίτες δεν κρυώνουν αλλά δεν ανάβουν θέρμανση για “ψυχολογικούς λόγους”;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

 

«Ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας. Οι πολίτες δεν μπορούν να ζεσταθούν, να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, να αγοράσουν έστω και τα βασικά είδη διατροφής από την έκρηξη της αισχροκέρδειας και την αδράνεια Μητσοτάκη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως οι πολίτες δεν κρυώνουν και πως απλά μειώνουν την κατανάλωση… για “ψυχολογικούς λόγους”.

 

Σε κάθε περίπτωση συμπεραίνουμε πως ο κ. Γεωργιάδης το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες ως και 0 βαθμούς δεν κατάλαβε κρύο και υποθέτουμε ότι δεν είχε κανέναν «ψυχολογικό», αλλά και οικονομικό λόγο να μειώσει την κατανάλωση.

 

Πέρα από τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα δώσουν την απάντησή τους στις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος Υπουργός του»;?

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.