Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από σήμερα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Πέμπτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία τις πρωινές ώρες να βρίσκεται στους 6 βαθμούς , ενώ το μεσημέρι θα φθάσει τους 16!

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ και η υγρασία “στο κόκκινο” θα φθάσει το βράδυ το 100%.

Αύριο αναμένεται νέα άνοδος του υδραργύρου που θα “αγγίξει” τους 18 βαθμούς , ενώ την Κυριακή το θερμόμετρο θα ξεπεράσει και τους 22 βαθμούς!

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά της Κρήτης και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα εκδηλωθεί παγετός στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 18 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.