Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Αραιή συννεφιά με έντονο κρύο τις πρωινές, κυρίως, ώρες (3 βαθμούς) θα έχουμε σήμερα Τρίτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα “αγγίξει” το 80%.

Διήμερο με κρύο

Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη, οπότε θα σταματήσουν τα φαινόμενα και θα ξεκινήσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, όπως μας ενημερώνει ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος.

«Από την Τρίτη (22.03.2022) το μεσημέρι προς το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη (23.03.2022) το πρωί «θα έχουμε έξαρση των φαινομένων σε Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Αττική, Κυκλάδες και Κρήτη, αλλά επειδή θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία, η εκτίμησή μου είναι ότι τα χιόνια θα είναι πιο ψηλά, πάνω από τα 500 μέτρα δηλαδή. Από την Τρίτη το βράδυ και Τετάρτη θα έχουμε εκ νέου χιονοπτώσεις στα ψηλά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως είναι τα Βίλια, πιθανώς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στο Καπανδρίτι», αναφέρει στο newsit.gr ο Κώστας Λαγουβάρδος, διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών και υπεύθυνος της υπηρεσίας meteo.gr.

Από την Τετάρτη το μεσημέρι «αναμένεται να σταματήσουν τα φαινόμενα, θα παραμείνουν λίγα στην Κρήτη και από την Πέμπτη (24.03.2022) σταματούν τα φαινόμενα και όλο το τριήμερο της 25ης θα έχουμε καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας».

Μάλιστα στην Πάτρα η θερμοκρασία την Παρασκευή θα φθάσει τους 17 βαθμούς, ενώ το Σάββατο τους 19!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.