Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Τσουχτερό θα είναι το κρύο και σήμερα Τρίτη, στην Πάτρα, ιδιαίτερα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη της διάρκεια της ημέρας, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ, ενώ η υγρασία θα φθάσει το 90%.

Από αύριο πάντως και για ένα διήμερο θα έχουμεάνοδο της θερμοκρασίας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα που θα φθάσει και τους 15 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Τοπικές νεφώσεις σε δυτικά, βόρεια, Ανατολική Στερεά, Αιγαίο και Κρήτη αναμένονται την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022. Άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -5 έως 10, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στην Ήπειρο από -4 έως 13, στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από -3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από -1 έως 10, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 3 έως 10 και στην Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.