Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δημοσκόπηση Mega: Πλήγμα για την κυβέρνηση

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποτυπώνει την αγωνία των πολιτών για την οικονομία και την ακρίβεια

Σοβαρές απώλειες καταγράφει μέσα σε ένα μήνα η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metrpon Analysis και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα.

Η έρευνα, που διεξήχθη εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία και των παγκόσμιων επιπτώσεων στην οικονομία, αποτυπώνει τη μεγάλη ανησυχία των πολιτών για την οικονομική κατάστασή τους.

Η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, οι φόβοι για την επόμενη ημέρα στην τσέπη των πολιτών, προκαλούν αναταράξεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Τη δυσαρέσκεια δείχνει να την «χρεώνεται» το κυβερνών κόμμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η αντιπολίτευση καταφέρνει να κερδίσει πόντους στο πολιτικό σκηνικό.

Ωστόσο, τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας θα πρέπει να αποτελέσουν ηχηρά καμπανάκια στην κυβέρνηση, τόσο στον τομέα της οικονομίας όσο και στη διαχείριση της πανδημίας, καθώς οι πολίτες την κρίνουν αρνητικά σε μεγάλο ποσοστό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.