Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αντώναρος σε κυβέρνηση: «Είστε επικίνδυνοι για τη δημοκρατία»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή το πολυσέλιδο πόρισμά της συνομοσπονδίας επτά διεθνών οργανώσεων Τύπου, Media Freedom Rapid Response (MFRR) που αναφέρεται στην ανελευθερία του Τύπου στη χώρα μας.  

Ο Ευάγγελος Αντώναρος κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για παραπληροφόρηση ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για «κροκοδείλια δάκρυα».

Όπως αναφέρει, η Ελλάδα δεν προσβάλλεται από εμπεριστατωμένες εκθέσεις αλλά από τις άθλιες μεθοδεύσεις του πρωθυπουργού «και όλων εσάς», όπως σημειώνει και προσθέτει:

«Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι γνωστή τακτική των αυταρχικών καθεστώτων που δήθεν κόπτονται για τη μία και μοναδική αλήθεια για να ισοπεδώνουν και να ποινικοποιούν τη διαφορετική άποψη.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Άσε την παραπληροφορηση και τα κροκοδείλια δάκρυα Γιαννη Οικονόμου. Την Ελλάδα και τους θεσμούς της δεν την προσβάλλει μία εμπεριστατωμενη διεθνής έκθεση (που δεν ειναι η πρωτη). ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ. Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι γνωστή τακτική των αυταρχικών καθεστώτων που δήθεν κοπτονται για τη μία και μοναδική αλήθεια για να ισοπεδώνουν και να ποινικοποιούν τη διαφορετική άποψη.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.