Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πάτρα: Σήμερα υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου αμερικανού – Ενδιαφέρον από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Στο εδώλιο θα καθίσουν πάλι οι καταδικασμένοι για τη δολοφονία του αμερικανού φοιτητή στο Λαγανά Ζακύνθου , το Καλοκαίρι του 2017.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωϊ θα ξεκινήσει στο Εφετείο της Πάτρας η δίκη ( ζητήθηκε αναβολή τη Δευτέρα από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων) η εκδίκαση της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, το καλοκαίρι του 2017 στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν έπεσενεκρός από τα πολλαπλα χτυπήματα που είχε δεχτεί έξω απο νυχτερινό κέντρο από Σέρβους τουρίστες.

Ενδιαφέρον από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Καμάλα Χάρις, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο ζήτησε να ενημερωθεί για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Στην δίκη σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε μόνον ένας από τους δράστες, ενώ η  κατηγορία από ανθρωποκτονία μετατράπηκε σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά την καταδίκη άσκησε έφεση, κρίνοντας ότι η ποινική αντιμετώπιση της υπόθεσης δεν ήταν ανάλογη της βαρύτητας του εγκλήματος και ανέπεμψε την υπόθεση για νέα εκδίκαση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.