Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι νεκροί της οπαδικής βίας είναι θύματα συμφερόντων

Η οπαδική βία στη χώρα είναι παλιό φρούτο αλλά η αντιμετώπισή της από τις αρχές ήταν πάντα χαλαρή και πάνω απ’ όλα ποτέ προληπτική.

Τα … μέτρα εμφανίζονται διαχρονικά μετά από επεισόδια και φυσικά όταν υπάρχει νεκρός.

Το βασικό ερώτημα είναι: Θέλουν να αλλάξουν το τοπίο σε αυτό το επίπεδο;

Μάλλον όχι , έτσι για να δοθεί μια γρήγορη απάντηση.

Φαίνεται ότι οι οπαδικοί σύνδεσμοι βρίσκονται εκεί που είναι για την εξυπηρέτηση συμφερόντων, ενίοτε, πολιτικών. Είναι οι μεγαλοπαράγωντες των ποδοσφαιρικών ομάδων που χρηματοδοτούν αυτά τα στέκια , έτσι, για να τους έχουν πάντα πρόχειρους ….

Και ιδού η βία …

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία γυναίκας για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Χαριλάου. Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου νέου και τι συνέβη αμέσως μετά, δηλώνοντας ότι οι φρικτές αυτές αναμνήσεις δε θα ξεχαστούν ποτέ.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… “Φτάνει, μη με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…” Και μετά τον κουβαλήσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας κύριος και του λέει “άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου” αλλά ήταν αναίσθητος, 100, Ζητάδες, ασθενοφόρα (σ.σ είχαν έρθει), αλλά ήδη ο Άλκης, δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…».

«Ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν ‘εξετέλεσαν την αποστολή τους’ ακούγεται από ‘κει μια φωνή και λέει “εντάξει τους αποτελειώσατε;” Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δεν θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…», συνέχισε τη σοκαριστική διήγησή της η γυναίκα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.