Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Κύρτσος προς Μητσοτάκη: Να καλύπτει «Φουρθιώτηδες». Να καταγγέλλει «συμμορία» – Επιτελικός κατήφορος»

Ξανά στο στόχαστρο του Γιώργου Κύρτσου η κυβέρνηση. Αυτή τη φορά ο ευρωβουλευτής που είναι μήνες τώρα που εχει απασφαλίσει επανέρχεται με νεά ανάρτηση, σχολιάζοντας τη στάση της κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis, αλλά και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με το καινούργιο του χτύπημα ζητάει η κυβέρνηση να στραφεί κατά της εταιρείας και να διεκδικήσει αποζημιώσεις, υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Ακόμα περιμένω από την κυβέρνηση να στραφεί κατά της Novartis και να διεκδικήσει αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει για σκάνδαλο, σκευωρία, συμμορία».

Ο Γ.Κύρτσος αφήνει τις  αιχμές του και για τον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για «επιτελικό κατήφορο», αναφέροντας: «Απορώ με τριανδρία Μαξίμου και συμβούλους του πολυτελούς οργανογράμματος. Με τους περισσότερους πολίτες στην πρέσα των προβλημάτων άφησαν τον Μητσοτάκη: Να κάνει συγκρίσεις με το Μάτι. Να καλύπτει «Φουρθιώτηδες». Να καταγγέλλει «συμμορία», κα. Επιτελικός κατήφορος».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «άδειασε» τον Γιώργο Κύρτσο για την κριτική του στην κυβέρνηση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.