Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η συμφωνημένη συμπαιγνία μεταξύ κυβέρνησης και Αττικής Οδού

Η κυβέρνηση και τα «παπαγαλάκια» της , σε όλους τους τόνους και από την αρχή του προβλήματος στην Αττική Οδό, φώναζαν για τις ευθύνες της εταιρείας μέσα στην κακοκαιρία όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες μαζί με τα οχήματά τους. Ουσιαστικά η κυβέρνηση τόνιζε ότι οι ευθύνες κυρίως βρίσκονται εκεί και όχι στο λεγόμενο και ενίοτε ανύπαρκτο, επιτελικό κράτος. Αυτή ήταν η «γραμμή» της για να μπορέσει να στρέψει την Κοινή Γνώμη κατά της εταιρείας και να ξεφύγει αυτή. Ημέρες μετά τις εικόνες χάους κι ενώ  σοβαρότατες καταγγελίες και αποκαλύψεις έχουν γίνει κατά της εταιρείας  η Αττική Οδός δίνει τη δική της εκδοχή υποστηρίζοντας ότι για όλα φταίνε οι Αρχές , δηλαδή η κυβέρνηση.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Αττικές Διαδρομές αναφερόμενη στις κατηγορίες που της αποδίδονται αποποιείται κάθε ευθύνη για το «φιάσκο» τονίζοντας ότι δεν εισακούστηκε το αίτημα να απαγορευτούν τα φορτηγά από την προηγούμενη ημέρα και ότι η απόφαση για απαγόρευση ήρθε πολύ αργά.

Αυτά λέει η εταιρεία και σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι καν απαραίτητο να δεχτούμε αυτές τις εξηγήσεις καθώς κυβέρνηση και ιδιωτικός τομέας συμβαδίζουν πάνω στην πρακτική της κερδοφορίας και μόνο.

Είναι μια συμφωνημένη συμπαιγνία για να στραφεί αλλού η Κοινή Γνώμη για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, να μπερδευτεί.

Αυτός είναι ο στόχος μετά την «τραγωδία» της Αττικής Οδού που ήταν αποτέλεσμα ανύπαρκτης πρόνοιας και απουσία σχεδιασμού τόσο από το περίφημο επιτελικό κράτος όσο και από την εταιρεία, Διότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν είναι η προστασία του πολίτη αλλά η προστασία των ιδιωτικών συμφερόντων εναντίων του πολίτη .Έτσι και συμπερασματικά, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει όλες τις ευθύνες και από εκεί και πέρα παίζεται το παιχνίδι της δήθεν απόδοσης ευθυνών. Τόσο απλά….

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.