Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Πολάκης τους μάρανε

Βάζουν τους αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα για μάσκες ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Γιατί; Για να δείξουν ότι, αν και τα’ χουν κάνει μαντάρα, έτσι καταπολεμούν τον κορονοϊό; Ευτελίζουν και τους αστυνομικούς και βάζουν την κοινωνία απέναντί τους

Ο Πολάκης τους μάρανε, επειδή τις προάλλες διαμαρτυρήθηκε σε αστυνομικούς που μπήκαν σε εστιατόριο, όπου βρισκόταν και αυτός, για να κόψουν πρόστιμο σε έναν υπάλληλο, ο οποίος ήταν πίσω από τον πάγκο και εκείνη τη στιγμή είχε κατεβάσει τη μάσκα του. Κατά ομολογία και άλλων παρευρισκομένων στο εστιατόριο, το προσωπικό τηρούσε απολύτως τα μέτρα και ήταν συνεχώς με μάσκα.

Άλλη δουλειά, βέβαια, δεν είχαν να κάνουν. Εξάλλου, έχουν καταπολεμήσει την πανδημία και την ακρίβεια, και το μόνο πρόβλημά τους είναι ο Πολάκης.

Κουρνιαχτός, λοιπόν, αμέσως σηκώθηκε και πάλι με τον Πολάκη ότι στρέφεται κατά των αστυνομικών, κ.ο.κ. Έτσι μπράβο, να τον κάνετε μάγκα τον Πολάκη.

Διότι, ως γνωστόν, η βλακεία είναι ανίκητη. Όταν άπαντες οι πολίτες βλέπουν το απίστευτο αλαλούμ, αρχικά με την υγειονομική κρίση με το είναι δεν είναι χρήσιμες οι μάσκες, είναι δεν είναι επιβεβλημένο να τις φοράμε, στη συνέχεια με τα «καλά» (Pfizer) και τα «κακά» (Astra) εμβόλια, κατόπιν με τις τιμές των μοριακών τεστ, και χίλια δυο άλλα, υπάρχει περίπτωση να πιστέψει κανείς τους κυβερνώντες για την «ορθότητα» των αποφάσεών τους στη διαχείριση της επιδημίας;

Χτες, Κυριακή, εδώ στο Antinews, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη ανοησίας. Το απόγευμα στην περιοχή των Πετραλώνων νεαρή γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στο δρόμο. Δεν φορούσε μάσκα, αλλά, όπως ο περισσότερος κόσμος, την είχε περασμένη στο χέρι.

Την πλησιάζουν δύο νεαροί αστυνομικοί και, παρά τις παρακλήσεις της, της κόβουν πρόστιμο. Μια τρακοσάρα. Νεαρό εργαζόμενο κορίτσι που ζήτημα είναι αν βγάζει κάνα πεντακοσάρικο.

Ενδιαφέρον. Της ζητάνε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γιατί πίσω τους είναι ανώτεροί τους και τους έχουν δώσει εντολή να γράφουν όποιον δεν φοράει μάσκα -και- στο δρόμο.

Θυμίζει τους τροχονόμους που, ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, τους δίνουν εντολή οι ανώτεροί τους να κόβουν κλήσεις σε αμάξια και μηχανές, για να μπουν χρήματα στο ταμείο της Αστυνομίας.

Αν πηγαίνουν οι κυβερνώντες με τέτοια μυαλά και μεθόδους τρομοκράτησης των πολιτών να δείξουν ότι αντιμετωπίζουν την υγειονομική κρίση, είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι. Δεν φτάνει που έτσι απαξιώνουν τους αστυνομικούς στα μάτια του κόσμου, στρέφουν και τους πολίτες εναντίον τους. Και μετά απορούν που γίνεται δημοφιλέστατο #hastag το πασίγνωστο πλέον #δικό_σας_συνάδελφοι!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.