Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης

Ας πούμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη των τελευταίων 30 ετών, μηδέ εξαιρουμένης και αυτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον αλήστου μνήμης συγκυβερνήτη Καμμένο.

Ας πούμε ότι η εποχή Μωυσή είναι η πιο αστεία της Μεταπολίτευσης και δεν υπάρχει ούτε σωσμός, ούτε… σασμός για τον τόπο μας.

Και ας πούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές και να αποφασίσει ο λαός τι θέλει.

Τι θα αποφασίσει άραγε; Ποιον θα κάνει κυβερνήτη του; Ποιος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός; Ο Τσίπρας;

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αυτός που διεκδικεί να ρίξει τον Κυριάκο και να κυβερνήσει ξανά, είναι ακόμη χειρότερος ή τουλάχιστον τον συναγωνίζεται στην ανικανότητα.

Δείτε τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, πέραν του ότι είναι ο καλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη.

Πρόκειται για ένα κόμμα άθλιο με όλη τη σημασία της λέξης. Ένα κόμμα ντροπή για την αριστερά και την κεντροαριστερά, για την Ευρωπαϊκή Αριστερά που ορκίζεται στην ευημερία των λαών, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην προώθηση προοδευτικών πολιτικών.

Κανονικά οι Σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης θα έπρεπε να τον έχουν πετάξει με τις κλωτσιές έξω τον Τσίπρα.

Δείτε πραγματικά τι έχουμε ως… διάδοχη κατάσταση.

Ένα κόμμα χίλια κομμάτια. Άλλοι είναι δεξιοί, άλλοι είναι κεντρώοι, άλλοι τελειωμένοι Πασόκοι, άλλοι είναι «κουφοντινάκια» του 3%, άλλοι είναι… εναλλακτικοί κι άλλοι περισσότερο ΛΟΑΤΚΙ από πολιτικά πρόσωπα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει ένας άβουλος ηγέτης που προσπαθεί να μαζέψει το κόμμα του, αλλά που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τους συνεργάτες του. Ένας υπερεκτιμημένος πολιτικός, νεόγερος της ψευτοαριστεράς που μοιάζει έτοιμος για πολιτική αποστρατεία παρά για να κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Δείτε τι κάνει ο Πολάκης. Ναι κάθε κόμμα έχει το μαντρόσκυλο να γαυγίζει για να φύγουν οι λύκοι, αλλά εδώ μιλάμε για εξωθεσμικές παρεμβάσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, που πουλάει το νερό του Καματερού για τον κορονοϊό και που υπόσχεται ότι θα είναι αλλιώς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία.

Τα βάζει με δικαστές, στοχοποιεί τη Δικαιοσύνη, βρίζει τους αστυνομικούς που κάνουν τη δουλειά τους, συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν χρησιμοποιώντας απίστευτες ύβρεις κατά πολιτικών του αντιπάλων. Και αυτόν τον πολιτικό χούλιγκαν τον κρατάνε ακόμη σε ένα κόμμα που θέλει να κερδίσει τη ΝΔ και να ξανακυβερνήσει.

Δείτε τι κάνουν με τα Πανεπιστήμια. Καλύπτουν πολιτικά τους μπαχαλάκηδες που έχουν κάνει μ@@@@λο τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Αντιεξουσιαστές της τζάμπα μαγκιάς, αιώνιοι φοιτητές, πρεζάκια των Εξαρχείων και ψευτοεπαναστάτες με τα λεφτά του μπαμπά συνωστίζονται στις σχολές. Απειλούν, εκβιάζουν, δέρνουν, φτιάχνουν «στέκια» μέσα στα Πανεπιστήμια. Και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν τολμά ούτε μια ανακοίνωση αποδοκιμασίας να βγάλει.

Και θέλει έτσι να κερδίσει τις εκλογές, όταν πάνω από 7 στους 10 Έλληνες θέλουν να καθαρίσει η βρομιά στα Πανεπιστήμια.

Τι άλλο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα που δεν έχει καμιά οργάνωση. Κομματικές οργανώσεις δεν υπάρχουν, ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα δεν υπάρχει. Ακόμη και η αποτυχία της Αυγής δείχνει για τι χάλι μιλάμε.

Δείτε ποιοι βγαίνουν μπροστά για να ασκήσουν «εύκολη» κριτική στην κυβέρνηση.

Όλα τα τελειωμένα πολιτικά ανθρωπάκια που μας κυβέρνησαν από το 2015, που διέλυσαν τη χώρα, που επιχείρησαν να ποδηγετήσουν τη Δικαιοσύνη. Που προσπάθησαν να ελέγξουν τα Μέσα Ενημέρωσης και που στοχοποίησαν 10 πολιτικά πρόσωπα θέλοντας να τα εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά. Μεταξύ των οποίων 2 πρώην πρωθυπουργοί και ο κεντρικός τραπεζίτης.

Αυτή είναι η Αριστερά στην Ελλάδα. Αυτοί θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη και να κυβερνήσουν τη χώρα;

Αλίμονο στην πατρίδα μας που βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης.

Από τη μια οι γκαφατζήδες και τα λαμόγια που μοιράζουν το δημόσιο χρήμα.

Κι από την άλλη ο αριστερός λαϊκισμός και οι πολιτικοί χουλιγκάνοι που περιμένουν τη… δεύτερη φορά Αριστερά για να πάρουν εκδίκηση.

Ο λαός πρέπει να είναι προσεκτικός. Η πατρίδα μας δεν έχει άλλο καιρό για χάσιμο, ούτε μπορεί να αντέξει πολιτικούς σαλτιμπάγκους, κάθε κόμματος.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.