Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Είπαν σε 74χρονη να βάλει 2.000 σε κάδο απορριμμάτων για να χειρουργηθεί συγγενής της

Στον Βόλο, μια 74χρονη γυναίκα έπεσε θύμα απάτης από υποτιθέμενο γιατρό ο οποίος ζήτησε και πήρε 2,000 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει συγγενή της. Ο «γιατρός» είχε και τουλάχιστον μια συνεργό στο κόλπο, η οποία έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στις αρχές του μήνα, η ηλικιωμένη γυναίκα έλαβε μια κλήση στο σταθερό της τηλέφωνο από έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως γιατρός. Της ανέλυσε πως κάποιο συγγενικό της πρόσωπο πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και την έπεισε να του δώσει 2.000.

Ωστόσο, οι απατεώνες δεν θέλησαν να έρθουν σε άμεση επαφή με τη γυναίκα κι έτσι έθεσαν σε λειτουργία το σχέδιό τους. Είπαν στην 74χρονη να αφήσει το χρηματικό ποσό σε κάδο απορριμματων που βρίσκεται μακριά από το σπίτι της. Η γυναίκα υπάκουσε στις εντολές και άφησε τις 2.000 ευρώ στο σημείο που της υπέδειξαν. Στη συνέχεια, τα χρήματα πήρε μια γυναίκα 54 ετών με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία αναγνωρίστηκε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. Τώρα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.